Fancy a. f. 26 pregleda 25. listopada 2016.

Misici rekli da je predebela, a ona sve oduševila odgovorom!

Arna

Ako se vodite pravilima modne industrije mogli biste pomisliti kako nitko nikada nije dovoljno mršav...

Dvadesetogodišnja Arna Yr Jonsdottir upravo je opasno uzdrmala svijet mode. Naime, ova ljepotica je prošle godine osvojila ttiulu Miss Islanda, a vitka figura oduvijek je nešto čime se jako ponosi. Kako kaže, za nju je zaslužna gimnastika kojom se bavi već godinama. 

Ipak, organizatori internacionalnog natjecanja ljepote "Miss Grand International", koje je predviđeno za 25. listopada, nisu se složili s time. 

-Prestani jesti doručak, za ručak pojedi samo salatu i pij vodu svaku večer sve do natjecanja - tako je glasila nevjerojatna poruka organizatora koji su smatrali kako Arna ima problema s debljinom.

Umjesto da se vodi željom za uspjehom i prihvati njihove bizarne savjete, Arna je odlučila napustiti cijelo natjecanje i o svemu progovoriti na svom Facebooku.

 

It's always good to be home 🙏🏼 The Icelandic water, nature and air is everything 😍

Fotografiju objavljuje Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr)

- Zauzet ću se za sebe i sve žene s Islanda. Neću dopustiti da mi netko kaže da sam predebela, a ako si organizator internacionalnog natjecanja ljepote, moraš biti sposoban vidjeti internacionalnu ljepotu - napisala je samouvjerena djevojka i tako svijetu poslala snažnu poruku.

Bravo!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?