Fancy a. f. 1016 pregleda 21. studenoga 2017.

Modeli koji osvajaju: Kape su točka na i svakoj kombinaciji

Karlo Rusan

Nakrivljena beretka, beanie ili pak baker boy kapa, modni detalj su koji će zaokružiti svaki outfit.

Trendseterice i Influenceri već dugo najavljuju vladavinu kapa, šešira i šilterica, a sada je vrijeme da i vi poludite za najboljim zimskim modnim dodatkom. Nose se uz traperice, haljine, široke hlače, predimenzionirane kapute, ma apsolutno sve, jer će zaokružiti i naglasiti svaki look.

S trona su ove godine srušene pletene kape, no to ne znači da se više ne nose. S coflekom ili bez, sa zanimljivim uzorkom pletiva ili pak žarkom bojom, pletene kape idealne su za temperature ispod nule.

Ove jeseni i zime in su pletene i kožne beretke, ali i baker boy kape sa šiltom od kojih se trendseterice ne odvajaju. Praktične i šik kape ove godine ukrašene su biserima, imaju zanimljive uzorke ili su pak kožne, od tvida, kašmira ili krzna

 

Someone point me to the croissants, please? 🥐 photo by @lubakilubaki

Objavu dijeli YOYO CAO (@yoyokulala)

.

Do sada pomalo zaboravljeni dodatak, beretka, ove se godine vratila u naše ormare. Većina trendseterica preferira crne kožne varijante, no crvene, tamnozelene ili sive karirane dat će dozu ležernosti svakom outfitu posebno ako ih nakosite na jednu stranu.

 

Gloomy stroll in cute little #Reims. 💫

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Baker Boy kape ove su godine zamijenile šešire, a nose se uz sve. Dok će šminkerice boju kape uskladiti s kaputom, Baker boy kapa će u svaki outfit unijeti dašak dječake zaigranosti. 

Problem s frizurama zimi je riješen. Ispod kape najbolje je imati raspuštenu kosu ili u niskom repu, a protiv dosadnog elektriciteta, kosu razbarušite s malo voska za kosu

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?