Fancy a. f. 162 pregleda 15. srpnja 2016.

Modna pravila koja morate zaboraviti ODMAH

Moda
Dreamstime

Došlo je vrijeme da zaboravite na uvriježena, dosadna modna pravila i odvažite se isprobati nešto novo. Pronađite svoj stil, dobro se zabavite i uživajte u igranju modom...

Izbjegavajte horizontalne linije

Ovo modno pravilo prati nas već godinama, a sada je vrijeme da u potpunosti zaboravimo na njega! Mnogi strahuju da će ih horizontalne linije učiniti vizualno debljima, a to je u potpunosti netočno. Osim u slučajevima su vam svi odjevni komadi "obogaćeni" takvim uzorkom, a vjerujemo da takvu (čudnu) kombinaciju ipak ne nosite... Odvažite se i odjenite cool džemper s horizontalnim linijama! Vjerujte, izgledate odlično! :)

Crna i smeđa se ne vole

Volite crnu i smeđu, ali su vas uvjerili da se one nikako ne slažu pa izbjegavanje njihovo kombiniranje? Stvari u modnom svijetu se napokon mijenjaju i svi uživaju u osobnim "malim pobjedama" dok krše nepisana pravila dobrog izgleda. Ako volite ove dvije boje, što vas sprječava da ih kombinirate? 

Kombiniranje trapera s traperom znak je modnog neukusa

Zaboravite na to! Cijeli svijet bi trebao ujedini snage i prekršiti ovo modno pravilo. Kombinirajte traper različitih boja, nijansi ili teksture jer ovaj materijal nikad nije bio popularniji.

Cipele i torba moraju biti iste boje

Da bi izgledali dobro ne mora sve na vama biti potpuno usklađeno. Svijet neće propasti ako vaše cipele i torba nisu iste boje. Esperimentirajte i izrazite svoj stil! 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?