Fancy a. f. 61 pregleda 07. studenoga 2016.

Modna zima: Ovako kombiniramo omiljene zimske dodatke

Zimski detalji
Olivia Rodrigo Instagram

Možemo imati najtopliju vestu, kaput i čizme, no ako nismo zaštitili ostatak tijela, veoma brzo će se hladnoća uvući u naš zimski styling. Kako se to ne bi dogodilo, neizostavni zimski modni detalji su kape, šalovi i rukavice

Tijekom proljeća i ljeta lako je birati modne dodatke jer svi dolazi do izražaja. Igramo se s remenjem, ogrlicama, narukvicama, prstenjem – bitno je samo odabrati svog favorita i dobro ga uklopiti u modnu priču.

Zimi se naš styling, nažalost, ne vidi u otvorenom prostoru pod svim slojevima odjeće. Tu ključnu ulogu igraju upravo topli modni detalji – rukavice, kape i šalovi koji mnogo toga govore o vlasnici.

U jesensko-zimskim kolekcijama ima tu svega. 

Bijelih i crno-bijelih kapa koje nas podsjećaju na romantične snježne dane, pa su tu crno - sive kombinacije. Pletena kapa super stoji djevojkama duge kose, a veliki šal kojeg možeš više puta zamotati oko vrata, garantira toplinu. 

Biraj boje kapa i šalova prema svojim najdražim zimskim komadima. Sive zimske tajice kombiniraj uz sivu kapu i rukavice. Igraj se i šarenilom boja – primjerice ružičasta vesta uz narančasti šal :)

Ako želiš uistinu osvježiti svoj styling, biraj drukčiju i topliju boju od svog kaputa i jakne. Trendseterice će pretvoriti kape, šalove i rukavice u centar dobrog stylinga.

One svoj najdraže zimske modne detalje ne skidaju čak ni u zatvorenom prostoru jer su upravo oni glavni dio nakita ;). 

Pogriješiti ne možeš ni sa sivim modnim detaljima koje možeš nositi na sve kombinacije bez obzira na ostatak boja. Ako su ti dosadili klasični pleteni detalji, a svejedno se želiš utopliti, biraj trendi grijače za uši i vunene trake. Izbor je uistinu velik!

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°