Fancy a. f. 432 pregleda 14. rujna 2018.

Na velikom finalu VideoStara pjevaju upravo oni!

pravila igre

Tko će nas zabavljati na velikom finalu VideoStara vrijeme je da saznaš!

Dečki iz benda Pravila Igre svojim će pjesmama zabavljati tebe i tvoje prijatelje i dodatno zagrijati atmosferu dok ne saznamo tko je pobjednik i putnik u Hollywood.

 | Autor:

- Nagrada je čudo i dodatni poticaj natjecateljima da se u najboljem svjetlu predstave i osvoje put u Hollywood - rekao nam je pjevač Ivan.

Ova glazbena grupa na YouTubeu ima preko 10 milijuna pregleda. Osim svojih pjesama, stavljaju i zanimljive priče, vlogove, “ behind the scenes“ i “ making off” videa koji su, moramo priznati, totalno cool.

Ivan nam je otkrio i što je, po njemu, potrebno za dobar video.

- Volim gledati poučne i korisne videe. Volim zanimljive i zabavne sadržaje. Kad bi se bavio snimanjem volio bih da moji videi budu takvi da netko iz njih može nešto naučiti.

Dok vježbaju i pripremaju za nastup, dečki šalju poruku i dijele karte za finale u Operi preko svojeg Instagram profila. Tako da ako nisi ugrabio/la svoj primjerak karata, vrijeme je da to napraviš. 

- Sretno svim finalistima, vidimo se u nedjelju! - poručuju Pravila Igre. 

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!    

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

Tvoja reakcija?