Fancy a. f. 499 pregleda 10. listopada 2019.

Nakon povratka iz bolnice druži se s novim dečkom

screenshot/instagram

Pjevačica Miley Cyrus je završila u bolnici zbog upale krajnika. Kako bi se oraspoložila, odlučila je prilagoditi bolničku pidžamu svom ukusu. U međuvremenu je došla doma iz bolnice, a doma se druži s novim dečkom... Prijateljem? Ma, Codyjem...

Miley je imala 'nezaboravno' ljeto. Razvela se od supruga Liama Hemswortha, izbacila pjesmu o tome, prekinula s novom djevojkom nakon par tjedana veze, našla novog dečka/prijatelja zbog čega joj mnogi zamjeraju, a onda je završila u bolnici zbog upale krajnika. Uh... 

Možda te zanima... Miley je bijesna: ‘Ne mogu se maziti i doručkovati u miru?’

Međutim, odlučila je pokazati pratiteljima da je svatko kovač vlastite sreće. Umjesto da se sažalijeva, odlučila je zabaviti se s mamom Tish i napravila mali makeover. U bolnici.

Makeover u bolnici

 | Autor: Miley Cyrus/Instagram Miley Cyrus/Instagram

"Kako izgledate nekada može utjecati na to kako se osjećate", napisala je na Instagramu. 

Preobrazbu je započela s kosom, mama ju je počešljala i uredila. Dalje je prešla na krpice pa je bolničku pidžamu pretvorila u haljinu. Svoj look je završila suptilnom šminkom. Ona baš u svakoj situaciji nađe nešto pozitivno... Bravo Miley!

Nakon bolnice se druži s Codyjem

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

U međuvremenu se vratila kući, gdje se druži sa svojim 'prijateljem' Codyjem Simpsonom. Objavili su preslatku zajedničku fotku.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?