Fancy a. f. 71 pregleda 20. studenoga 2015.

Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi!

D se:riz  narukvice
Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi! Narukvice koje žele sve cure, a poželjet ćete ih i vi!

Ako se svojim stilom želite izdvojiti iz mase, onda su ove narukvice pravi izbor za vas

Želite koketirati s novim trendovima, igrati se s njima i kombinirati različite stilove tako stvaraju svoj, jedinstven stil? 
Odgovor na sve ove vaše žele krije se u D' se:riz narukvicama!

Iza ovog cool brenda stoji Višnja Knežević, nekadašnja TV voditeljima iz Zadra koja je svjetla kamera zamijenila - igrom staklenim perlicama.

- Moj zadatak  je napraviti narukvicu zbog koje ćete osjetiti leptiriće u trbuhu, koju ćete instinktivno poželjeti, koja će vam izmamiti osmijeh. Kada je stavite na ruku morate osjetiti njezinu snagu, njezinu priču. I sve dok to ne postignem – ja iznova i iznova slažem perlice - objašnja Višnja i obećaje da, kada ih jednom stavite na ruku, nikada ih više nećete skinuti!

D se:riz  narukvice | Autor: Promo Promo

Ove trendi narukvice obožavaju i brojne poznate dame, poput Edite Misirić, Martine Ješe, Dajane Šipić i brojne druge.

Svaka se narukvica radi po mjeri kako bi savršeno pristajala svojoj vlasnici. 

U svojoj maloj kreativnoj radionici, Višnja uvijek traga za novim idejama, a ako je suditi po ovim cool narukvicama, ideja joj ne nedostaje.

D se:riz  narukvice | Autor: Promo Promo

Višnja svojim klijenticama za jesenske dane preporuča crne perlice s dodatkom koralja, tirkiza, ametista ili opala, dok božićnom kolekcijom dominiraju nježnost i bijela boja. Za novogodišnju noć, koja nam je sve bliže, D'se:riz odabire blještavilo - ukrasne kopče pune sjajnih cirkona i kamenčića u nježnim rozim, plavim i zelenim tonovima.

- Mislim da sam tako mnogim dečkima olakšala dilemu što ovog Božića pokloniti svojoj djevojci ili simpatiji. Jednostavno, ove su narukvice idealan poklon za nadolazeće blagdane - kaže Višnja.

D'se:riz narukvice, osim u našoj galeriji, možete pronaći na Facebooku, a osim za cure, u ponudi je i kolekcija za dečke te djecu! 

Tvoja reakcija?