Fancy a. f. 11229 pregleda 24. siječnja 2022.

Našli smo 20 divnih crnih manikura za svaki dan

heygreatnails/nailsbyalsn/cassmariebeauty/instagram

Ako uskoro ideš na manikuru, ali još uvijek ne znaš kako bi ukrasila nokte i koju boju bi odabrala, nastavi čitati jer ti donosimo dvadeset ideja za najljepše crne manikure za svaki dan

Dok jedni crnu boju smatraju mračnom i turobnom, drugi ju smatraju odrazom luksuza, elegancije i minimalizma. Ako i ti pripadaš ovoj drugoj skupini, na pravom si mjestu jer smo sigurni da je crna boja čest gost na tvojim noktima, a mi smo na Bustleu pronašli dvadeset ideja za crne manikure koje nikada neće izaći iz mode i koje možeš isfurati na kavu, u grad, na posao, na faks...

1. Crna srca

Manikura s crnim srcima u isto je vrijeme romantična i odvažna. S ovim dizajnom možeš raditi i razne kombinacije tako što ćeš na jednom noktu staviti samo vanjske obrise srca, na drugom potpuno ispunjeno srce, preostale nokte možeš u potpunosti prelakirati crnim lakom... 

2. Crni ombre

Klasičnu bijelu francusku manikuru sada je zamijenila crna, a ako svojim noktima želiš dodati još malo dramatičnosti, ombre efekt bit će savršen za to. 

3. Crni zavijutci

Ovu manikuru ćeš postići tako što ćeš svoje nokte u potpunosti prelakirati prozirnim lakom, a potom lakom u željenoj boji napraviti nekoliko zavijutaka. I to je to. Jednostavnije ne može.

4. Crno-crveni nokti 

Crna i crvena oduvijek su bile savršen par, stoga bi bilo šteta da kombinaciju ovih boja ne uvrstimo na popis. A ako svoju manikuru želiš podići na novu razinu, možeš joj dodati i bijelu boju. 

5. 'Presječena' manikura

Ako uz crnu ne želiš kombinirati niti jednu drugu boju, ali ipak želiš da tvoja manikura bude zanimljiva, savjetujemo ti da ju 'presiječeš'. To ćeš napraviti tako što ćeš jedan dio nokta nalakirati, a drugi ćeš ostaviti praznim.

6. Mat crna sa sjajnim dijelovima 

Ovu manikuru ćeš postići tako što ćeš nokte u potpunosti prelakirati crnim mat lakom, a potom dodati neke sjajne detalje kao što su na primjer, točkice.

7. Crna s dodatkom cvijeća

Baš kao i srca s početka liste, cvjetni uzorak će tvojim noktima dati jednu dozu romantike, a s njima ćeš i prizvati proljeće.

8. Srebrni vrhovi 

Još jedan 'twist' klasičnoj francuskoj manikuri dat će vrhovi noktiju u srebrnoj boji s kojima sigurno nećeš proći nezapaženo. 

9. Nakrenuta francuska manikura

Jedan od najpopularnijih 'twistova' kada je riječ o francuskoj manikuri je - zakrenuta francuska manikura. Ovaj look na noktima ćeš postići tako što ćeš od sredine i vrha nokta povući crtu prema lijevom ili desnom rubu. Naravno, crta može biti u bilo kojoj boji i sama možeš odrediti hoće li ona biti deblja ili tanja. Također, uz crnu možeš kombinirati i neku drugu boju kao što je na primjer, zlatna.

10. 'Skrivene' šljokice i cirkoni

Ako obožavaš šljokice i cirkone, ali ipak želiš da tvoja manikura bude suptilna, jednostavno ih 'sakrij' na drugu stranu nokta. 

11. 3D ruže

Ako si veliki ljubitelj cvijeća i nije ti dovoljno samo naslikano cvijeće na noktima, zašto onda ne bi isfurala 3D ruže na noktima?

12. Šljokice i lubanje

Iako, na prvu, zvuči kao nespojiva kombinacija, vjerujte nam, šljokice i lubanje se zaista dobro slažu. Osobito u crno zlatnoj kombinaciji.

13. Crna i zelena

Još jedna boja koja se izvrsno slaže sa crnom je zelena. A ako ti nedostaje malo šljokica, neka one budu u zelenoj boji. 

14. Crna francuska manikura

Klasika je klasika pa ako ti se jednostavno ne da komplicirati, savjetujemo ti da se odlučiš za francusku manikuru u crnoj boji.

15. Manikura s naljepnicama

Ako ti se ne da trošiti vrijeme na 'nail art', a ipak svojoj manikuri želiš dodati nešto zanimljivo, onda ti savjetujemo da se odlučiš za naljepnice. Koji god motiv ti padne na pamet, samo ga nalijepi na svoje nokte.

16. Crna i bijela

Crna i bijela vječni su klasik i nema smisla da ih ne uvrstimo na ovaj popis, a svoju manikuru ćeš učiniti zanimljivijom raznim linijama u ove dvije boje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vivian W (@vwnails_)

17. Apstraktne šljokice

Apstraktne manikure doživljavaju vrhunac svoje slave pa nema smisla da se i ti ne prikloniš tom trendu. A ako svojoj manikuri želiš dodati još malo 'živosti', jednostavno joj dodaj šljokice. 

18. Miks svega

Točkice, srca, zvjezdice... U crnoj? U bijeloj? Ma sve može... Ako se ne možeš odlučiti koji uzorak i boju želiš iskombinirati sa crnom, zašto ne bi sve?

19. Točkice

Najsuptilniji ukras na manikuri su zasigurno točkice i bila bi prava šteta ne spomenuti ih na ovom popisu.

20. Potpuno crni nokti

Mislimo da ovdje ne moramo ništa dodati... Najjednostavnija moguća manikura, a tako efektna.

Koja od ovih manikura ti je najljepša?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?