Fancy a. f. 172 pregleda 09. veljače 2016.

Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima!

Zaljubljeni Mickey i Minnie bit će pravi odabir za zaigrane djevojke
Web
Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima! Neka Valentinovo oživi i na tvojim noktima!

Vrijeme ljubavi obilježi i svojim noktima

Planiraš Valentinovo provesti u društvu svog dečka na romantičnom izlasku ili pak ispred tv-a gledajući gomilu romantičnih komedija? Nije bitno koji je vaš plan. Vrijeme ljubavi obilježi i prigodnom manikurom koju ćeš pokloniti sama sebi!

Baš kao i za Novu Godinu ili pak nezaboravne ljetne izlaske, svojim noktima posveti posebnu pozornost i učini od njih glavne zvijezde večeri.

Ne brini se ako si totalni početnik u svijetu manikura ili ako ti nedostaje ideja, zaviri u našu fotogaleriju i otkrij kojih ti to 16 genijalnih i (pre)jednostavnih prijedloga donosimo!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?