Fancy a. f. 1557 pregleda 30. kolovoza 2018.

Nemoj baciti iskorištenu maskaru, evo i zašto!

Pinterest

Čak i kad ti se čini da u njoj nije ostala ni kap čarobne smjese za produljivanje trepavica, možeš je iskoristiti...

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1940 ljudi. Ovo su njihove priče... Više na: https://nestali.24sata.hr/

Nakon što s tugom u očima zaključiš da si iskoristila i zadnju kapljicu maskare, vjerojatno se uputiš prema kanti za smeće kako bi bacila ambalažu. No, ne bi trebala.

Uzmi četkicu stare, iskorištene maskare i stavi je u čašu s mješavinom vode i malo sode bikarbone. Ostavi je tako potopljenu nekoliko sati, osuši je i spremna je za upotrebu na potpuno novi i drugačiji način!

Naime, stare četkice ti mogu biti spasonosan alat u mnogim beauty situacijama.

OBRVE

Ako i tvoje neposlušne obrve s vremena na vrijeme malo pobjegnu, četkicu pošpricaj s malo laka za kosu i nježno ih počešljaj kako bi ih oblikovala. Nakon toga sasvim sigurno više neće bježati.

Također, kada ih poželiš potamniti, na četkicu nanesi željenu boju sjenila i njome prođi po obrvama. Na taj način ćeš dobiti prirodnije iscrtane obrve nego da si ih crtala.

Maskara | Autor: Dreamstime Dreamstime

KOSA

Strašno te nerviraju neposlušni pramenovi kose koji uporno strše iz savršeno zalizanog repa ili pak pomno oblikovane punđe? I u ovom slučaju primijeti trik s lakom za kosu i starom četkicom maskare.

DLAČICE

Ako i ti vodiš borbu s tamnijim dlačicama iznad usana i želiš ih izblijediti, iskoristi četkicu od maskare kako bi što preciznije nanijela preparate za izbjeljivanje. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

---> https://nestali.24sata.hr/

 | Autor:

Tvoja reakcija?