Fancy a. f. 1086 pregleda 05. travnja 2021.

Nikad ležernije i ženstvenije proljeće: Zaviri u Ženski Svijet

Bojan Zibar

Trend koji je zaludio svijet i ne misli tako lako prestati, u izvedbi i s potpisom jedne od najpopularnijih youtuberica i poduzetnica - Ane Zibar!

Godina iza nas prepuna je izazova, ali i ova koje teče nije puno drugačija. Svijet je na trenutke stao, vraćao se, pa opet stao i tako u krug. Naviknuti se na novo normalno rijetkima je išlo kao od šale. Promjene koje se događaju često podsjećaju na filmove znanstvene fantastike kojima se ne nazire kraj, ali postoje i oni koji su se pokrenuli i ne predaju se baš tako lako. U moru negativnih informacija kojima smo okruženi, svakodnevno nas razvesele one koje pršte pozitivom. Lijepe priče danas su još ljepše nego inače. Upravo jedna takva priča je i ona iza koje stoji simpatična Ana Zibar, jedna od vodećih i prvih youtuberica u Hrvatskoj, ali i šire.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar

Njezinih 246 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu svaki tjedan željno iščekuje sadržaj koji marljivo i predano priprema. Prije svega, ona je jedna normalna, iskrena, maštovita i vrijedna mlada žena i majka, čiji savjeti i prikazivanje obiteljskog života onakvim kakav uistinu je, oduševljava mase već godinama. Kada god ima priliku, uvijek naglašava da svatko može biti promjena i upravo zato slogan njezinog brenda Ženski Svijet je – „Budi promjena“. Promjena u svakodnevnim situacijama, na poslu, u svom domu, u društvu, promjena za one koji to ne mogu biti, promjena za zajednicu, promjena na bolje. Uvijek na bolje. Na primjer, Anina nesebična ljubav prema životinjama to genijalno i opipljivo prikazuje. Svi koji je prate znaju za tu njezinu „slabost“, ali u ovom slučaju, ta slabost je zapravo jedna velika snaga. Snaga koja potiče ljude koji je prate da udomljavaju, da brinu i pruže dom napuštenim ljubimcima.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar

„Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir, on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to se krije u svima nama“, dodaje Ana. Ana je već neko vrijeme radila na svom samostalnom brendu Ženski Svijet, koji je od sutra moguće naručiti putem njezinog webshopa. Riječ je o trenirkama koje su postale dio svačijeg ormara, u zadnje vrijeme pogotovo. Nekako su nas okolnosti na to i prisilile, što uopće nije loše. Kada su već vremena neizvjesna, lijepo je barem osjećati se ugodno u odjeći koju nosimo.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar

U prvoj liniji koju je osmislila, Ana je odabrala bijelu i ljubičastu jer su to nekako boje koje ju prate od njezinih početaka, a leptir – inače, njezin zaštitni znak, važan je dio brenda. Brinula je da materijali budu izuzetni; nježan i prozračan organski pamuk i konac od svile čine njezinu trenirku premium hrvatskim proizvodom na koji je iskreno ponosna. Na Vašu adresu trenirka će stići u posebnom eko pakiranju s prekrasnom porukom koja će Vam sigurno izmamiti osmijeh na lice. Diplomirana ekonomistica, čiji se život promijenio kada je prvi put zakoračila u svijet YouTubea i bloganja, naglašava kako je od početka imala viziju što sa svojim radom želi postići i time se vodila. Iz dana u dan pratitelji su rasli, a ona je dozvolila da se to dogodi prirodno.

Brend Ženski Svijet svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji je prije par dana proslavio sedam godina, a Ana s uzbuđenjem najavljuje razne novitete i asortiman za nadolazeće ljetne dane!

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar

Tvoja reakcija?