Fancy a. f. 4071 pregleda 04. ožujka 2018.

Ništa ne kaže volim te kao čoko guzice

YouTube/screenshot, canva

Tvrtka "Jestivi anus" samo za tebe napravit će bombonijeru s čokoladicama napravljene po uzoru na guzu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na ideju su došli još davne 2006. godine, ali nisu uspjeli napraviti dobar kalup guzice. No sada su to apsolvirali.

- Za nas je izrada čokolade umjetnost. Upravo zato i radimo tradicionalne ručno rađene čokoladice koje su napravljene po najvišim standardima u Britaniji. Naše čokoladice su napravljene od mliječne čokolade, tamne čokolade i bijele čokolade - kazali su iz Jestivog anusa.

Nažalost ne možeš ih kupiti samo jedan paket jer se prodaje najmanje 5 paketa po tri okusa slatke guzice. Ali kako je to samo slatko, zar ne?

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad... 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leoni98

    Ni luda to ne bi pojela 🤔🤔
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Njam njam fino izgledaju 😜😜
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°