Fancy a. f. 465 pregleda 08. ožujka 2022.

O makeupu iz 'Euphorije' i najcool noktima za proljeće!

promo

Učilište Profokus u sklopu ovogodišnjeg BEAUTY & HAIR EXPOA organiziralo je nekoliko zabavno-edukativnih natjecanja i predavanja. Evo o čemu se radi i kako je to izgledalo na Zagrebačkom Velesajmu!

Na Zagrebačkom Velesajmu prošlog petka u sklopu BEAUTY & HAIR EXPO 2022. pred punim auditorijem, održan je prvi Masterclass Euphoria Vol. II, za srednjoškolce, u organizaciji Učilišta Profokus. 

 | Autor: Pr Pr

Tema masterclassa su bili aktualni trendovi inspirirani serijom za mlade, Euphoria, koja i u drugoj sezoni obara gledanost upravo radi modernih, kreativnih i trendy stylinga te make up lookova.

Stručnjaci iz beauty područja su na izuzetno zabavan i interaktivan način prezentirali skin care trendove te make upu i hair style novosti. Tako je Martina Kallos, vlasnica uspješnog salona Kallos Lash Studio & Academy uživo prezentirala jedan od popularnih načina za osvježavanje izgleda lica, a to je brow lift tehnika.

Josip Križjak, poznati frizer stilist, komentirao je trendove u hair stylingu, a Kristina Atletić, mentorica vizažizma u Učilištu Profokus, govorila je o trendovima u make upu.

 | Autor: Pr Pr

Oduševljenje među prisutnima izazvao je dolazak popularnog influencera, JoomBoosovca Marka Cuccurina, koji je obrazovanje za vizažistu završio upravo na Učilištu Profokus te je pričao o svom poslovnom putu kao vizažist i influencer.

 | Autor: Pr Pr

Svi predavači su nesebično podijelili male tajne zanata, kao i sve o počecima karijere i važnosti daljnjeg obrazovanja, a ti savjeti su bili od velikog značaja svima prisutnima, zainteresiranima za nastavak karijere upravo u beauty sektoru.

Nails in Paris

Osim masterclassa, u sklopu istog Expoa na Zagrebačkom Velesajmu održano je i 'Nails in Paris' - natjecanja u nails dizajnu u organizaciji Učilišta Profokus. Natjecanje srednjoškolaca i početnika u dizajnu održano je prvog dana Beauty & Hair Expo Zagreb 2022.

 | Autor: Pr Pr

Želja tima Učilišta Profokus kao i članica žirija, partnera i sponzora bila je, pokrenuti i dati mladima mogućnost da se kreativno izraze i pobjegnu od pravila i ograničenja koje nam je ovo neatraktivno vrijeme nametnulo.

 | Autor: Pr Pr

Izbor teme je sukladno njihovim mladenačkim interesima i gledanoj seriji, a outofit glavne junakinje dao im je bezbroj ideja. Odlični radovi i odlično ozračje te podržavanje od prijatelja iz škola ponovo je oživjelo Kongresnu dvoranu a Nives, Barbari, Emi, Lei, Mihaeli i Anamariji pružilo nezaboravno iskustvo.

 | Autor: Pr Pr

Najboljim radom stručni žiri u sastavu Maja Putrić, Ana Bošnjak i Bruna Mijakić, proglasili su:

1. Nives Martinić

2. Barbaru Matošin

3. Mihaelu Munjić

Ovo je bilo još jedno baš cool, zabavno i edukativno iskustvo! Jedva čekamo još...

Tvoja reakcija?