Fancy a. f. 1647 pregleda 07. kolovoza 2018.

Oči, usne, obrve: Jedan pogled otkriva tvoj karakter

Pinterest

Apsolutno svaki tvoj dio tijela govori nešto o tebi.

I drevni Kinezi vjerovali su da je izgled lica odraz unutrašnjosti čovjeka. Naše lice često govori više no što bismo željeli otkriti, piše Cool redakcija. Pogledaj naš vodič i postani majstorica za čitanje tuđeg lica. 

OBLIK LICA 

1. Dugoljasto lice - Ove osobe su čisti praktičari. Vole sve što je korisno, a i jako su vrijedni. najčešće su mišićavi i sportski građeni, zato pomalo samoljubivi, pa zbog svojeg ega imaju problema i u vezama. 

2. Okruglo lice - Osobe s okruglim licem smatraju se izuzetno brižnima, osjetljivima i emotivnima. Sklone su dugotrajnim maštarijama i znaju uživati u stabilnim, dugotrajnim vezama. One nikada ne bi mogle prevariti dečka ili curu. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

3. Četvrtasto lice - Ove osobe su pravi vođe. Jako su ambiciozni i predani svojem cilju, no ponekad znaju biti i agresivne jer su navikle na pobjedu. Oštrog su uma i sklone analiziranju, pa im dobro idu logika, matematika i računanje. 

4. Trokutasto lice - Ovakav oblik lica veže se uz vitko tijelo i veliki intelekt. Taj oblik također označava kreativnost, osjetljivost, ali i vatreni temperament, zato se pripazite jer su trokuti male svađalice. No vrlo su odani i brižni prijatelji. 

BOJA OČI 

PLAVA - Ove su osobe vrlo senzualne, nježne i plahe. Otvorene su i lako sklapaju prijateljstva.

ZELENA - Ovo su pravi mali kreativci. Uvijek su puni novih ideja i inovacija, ap su ponekad i luckasti. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

SMEĐA - Pravi hedonisti koji znaju dobro uživati u životu, dobrom društvu, hrani, izlascima...

CRNE - Vrlo su rijetke, baš kao i karakteri ovih osoba. Mnogi ih smatraju čudnim i moćnima. 

USNE NISU SAMO ZA POLJUPCE

Tanka gornja usna i punija donja - Ove osobe puno traže, ali nekada ne znaju toliko uzvratiti. Pripazite kad im radite uslugu ili im posuđujete nešto jer su vrlo zaboravljive. 

Pune okrugle usne - Ovo je čista suprotnost prom tipu. Brižne su osobe i majčinski tipovi koji u vezama daju previše i nikad ne traže ništa zauzvrat osim ljubavi. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Tanke usne - Pripazite se, tanke usne otkrivaju prave male živčenjake. Znaju biti dosta senzibilni i osjetljivi. Nikad se ne šalite na njihov račun, ne vole to. 

Ravne usne - Ove osobe imaju sve pod kontrolom. Ne vole dok nešto nije po planu ili rasporedu. Ovo su savršene osobe za pomoć u učenju. 

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nixaa

    ma je da
  • mala_loodacha

    znači sve mi je točno, samo sam jako emotivna...