Fancy a. f. 485 pregleda 08. travnja 2019.

Od sad možete posuditi i nositi bikini Kim Kardashian

kimkardashian/Instagram

Možda malo čudno, ali sigurni smo da će se naći fanovi kojima će ovo biti najgenijalnija vijest danas

Kim Kardashian i njene izazovne kombinacije idu zajedno kao prst i nokat, a ako je pratite na Instagramu, sigurno se sjećate one njene fotke u oskudnom Chanel bikiniju. E pa, upravo taj bikini sad možete posuditi u jednom vintage storeu, ako se slučajno nađete u Los Angelesu, pa - tko voli nek izvoli.

Zanimljivo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chanel vintage, lets please be specific

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nismo sigurni koliko je higijenski posuđivati i nositi kupaći kostim koji je netko već ranije nosio, ali, možda nekog i dalje zanima... Samo mala napomena, ovaj bikini koji možete posuditi u El Cycèr vintage storeu nije BAŠ ONAJ ISTI koji je nosila Kim, ali, kao da će to netko primijetiti...

Cijena posudbe nije navedena, piše Cosmopolitan, ali s obzirom da se radi o vintage Chanel modelu, kojeg je još k tome izreklamirala sama Kim, vjerujemo da je cifra jako velika.

I, tko bi se onda odlučio rentati ovaj bikini? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah KAJ?