Fancy a. f. 903 pregleda 16. veljače 2022.

Od sada na usnama nosimo i olovku za obrve?

addisonrae/tiktok

Najnoviji beauty trend koji se pojavio na TikToku sada je korištenje olovke za obrve i rumenila kako bi se postigla savršena nijansa na usnama

Beauty trendovi se, zahvaljujući društvenim mrežama, izmjenjuju kao na traci i postaju sve inovativniji pa smo sada već dobili i trend u kojemu se na usne više ne nanose samo ruž, olovka ili sjajilo već i neki drugi proizvodi koje koristimo za lice ili obrve, piše Seventeen.

Naime, TikTokerica Kenzie B na svom je profilu podijelila trik za savršeni makeup na usnama za kojI su vam potrebna tri proizvoda - olovka za obrve, rumenilo i sjajilo za usne. Iako ova kombinacija zvuči malo čudno i nespojivo, Kenzie tvrdi da ovim proizvodima možemo postići nijansu usana koja savršeno pristaje uz naš ton kože.

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

♬ original sound - Kenzie B 🐝

Ovaj makeup look ćeš postići tako što ćeš usne obrubiti olovkom za obrve i malo sve to 'izblendati'. Potom ćeš na sredinu usana staviti rumenilo, a potom cijele usne premazati sjajilom. 

Kenzien video pregledan je već više od 860 tisuća puta dosad, a pogledala ga je i poznata TikTokerica Addison Rae koja je oduševljena ovim trikom.

@addisonre

 

♬ original sound - Kenzie B 🐝

Ovaj makeup trik isprobala je i Charli D'Amelio, no nju ipak nije oduševio, ali su joj fanovi u komentarima pisali kako izgleda odlično i kako joj baš pristaje. 

Što ti misliš ovom makeup triku? Hoćeš li ga isprobati? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?