Fancy a. f. 4443 pregleda 11. prosinca 2017.

Odaberi omiljenu slasticu, a mi ti otkrivamo koji je tip frajera za tebe

Otkrivamo ti koliko su povezane slastice i tipovi frajera!

Kako su slastice povezane s frajerima? Dajemo ti odgovor. Odaberi koja ti je slastica najdraža, a to puno govori o tome kakve frajere voliš. 

Zaigraj kviz!

 

Rješenja:

1. Ako ti je najdraža torta od sira voliš dečke koji su tajanstveni, misteriozni, koji ne pričaju puno, ali zato te totalno osvoje jednim pogledom. 

2. Ukoliko si odabrala čokoladnu lava tortu ti ćeš se uvijek zapaliti za seksi frajere koji imaju više u fizičkom izgledu nego u glavi. 

3. Pita od limete rezervirana je za sve one cure koje se zaljube u dečke koji su najveće dobrice na svijetu i dat će ti što god poželiš.

4. Tradicionalni desert pita od jabuke savršen je odabir za sve cure koje vole jednostavne frajere koji znaju što žele i nije ih strah to pokazati. 

5. Tiramisu nije za svakog. Tko voli tiramisu voli i zločeste dečke. 

6. Ako si ljubiteljice germknedle voliš dečke koji su zabavni i kojima je humor izuzetno bitan kod partnera. 

7. Mmmm, savršeni čokoladni brownie odabir je za sve cure koje se pale na brižne dečke koji vole životinje i pomagati drugima. 

8. Ako voliš crème brûlée voliš osjećajne dečke kojima su tvoji osjećaji na prvom mjestu. 

 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 

 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?