Fancy a. f. 67 pregleda 01. veljače 2017.

Odjeća i obuća koju NE SMIJEŠ nositi na Valentinovo

Fuj
giphy

Ako želite ovaj Dan zaljubljenih pamtiti zauvijek, pobrinite se da to ne bude zbog katastrofalne odjevne kombinacije

Bliži se Dan zaljubljenih, i one cure koej su zauzete možda već sad mozgaju - što odjenuti?

Trik je u tome da se opustiš, i ne trudiš previše. No, 4 odjevne varijante osuđene su na propast koliko god dobro da izgledaš!

1. Preuska haljina

Možda u njoj zbilja izgledaš sjajno, ali sjeti se koliko komplicirano može biti osjećati se (i ponašati se) potpuno opušteno u ovakvim izazovnim odjevnim komadima. Prekrižene noge ili opušteno sjedenje čine se kao nemoguća misija...

 

2. Crveno od glave do pete

Istina, crvena je boja ljubavi, ali to ne znači da moraš izgledati poput zrele rajčice! Jedan crveni detalj biti će sasvim dovoljan. Haljina, košulja, suknja, hlače... Izbor je na tebi. Umjesto odjeće možeš odabrati crvene štikle koje će podignuti svaku kombinaciju. 

 

3. Cipele u kojim ne možete hodati

Štikle s (pre)visokom potpeticom možda izgledaju predivno, ali ako u njima ne možeš normalno hodati sigurno ne bi trebale biti tvoj odabir za ovaj dan (kao ni jedan drugi!). 

 

4. Trenirka

Ne moraš biti tip-top od glave do pete, ali mogla bi razmisliti da umjesto omiljene trenirke odabereš neki drugi odjevni predmet. Tvom dečku će sigurno biti drago kada vidi da si se sredila samo zbog njega...

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?