Fancy a. f. 135 pregleda 16. srpnja 2016.

Odjevni predmeti uz koje grudi izgledaju veće

Grudi
Dreamstime

Svaka djevojka želi da njezine grudi (i sve druge obline) lijepo izgledaju, a kako bi to i postigla, dovoljno je pripaziti na izbor odjeće

Mnoge djevojke misle da su njihove grudi premale, iako ne postoji pravilo kolike bi "trebale" biti. Ipak, upravo to može biti pogubno za samopouzdanje. Kako se to ne bi dogodilo, donosimo ti trikove kako da uz pomoć odjevnih predmeta tvoje grudi izgledaju veće.

ODJEĆA S NABORIMA
Haljine i majice koje imaju volančiće u visini grudi, vizualno će ih povećati. Ako ne znaš sviđaju li ti se više tamne ili svijetle majice, radije se opredijeli za one u veselim, svijetlim bojama. Tamni odjevni predmeti dodatno će te suziti i tako vizualno smanjiti grudi. 
Dobar su izbor i majice te košulje s džepićima na području prsa.

STRUKRIANA ODJEĆA
Dojam većih grudi možeš stvoriti uz pomoć strukirane odjeće, ali pripazi na kojem mjestu je strukirana jer ako je to područje grudi, mogla bi ih još dodatno "smanjiti"...

UZORCI
Veliki uzorci jakih i svijetlih boja vizualno povećavaju i naglašavaju dekolte, dok će ga sitni uzorci i tamne boje smanjiti. 

'V' DEKOLTE
Grudi je najlakše istaknuti dekolteom, a kako bi izbjegla moguće neugodne situacije, izaberi odjeću koja prati liniju tvog tijela. 

NAKIT
Naš najdraži saveznik u isticanju dekoltea je nakit, osobito popularne statement ogrlice. Uz takav modni dodatak biti će dovoljna obična majica da tvoje grudi izgledaju veće, a što je najbolje od svega, nećeš izgledati vulgarno.
Trik s nakitom djeluje čak i kad nosiš košulje zakopčane do grla. ;)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?