Fancy a. f. 564 pregleda 01. travnja 2019.

Okej, očito su u trendu traper gaće i internet je zbunjen

sense/instagram

Ljudi na Twitteru nisu baš najbolje prihvatili novi summer must have

Ah, taj internet. Uvijek nam ponudi nešto genijalno odmah rano ujutro da se razveselimo u ponedjeljak. Ovaj put smo naletjeli na još jedan suludi trend za koji nismo sigurni što da mislimo, osim da je beskoristan!?

Uglavnom, svi znamo da je traper u trendu. Nosi se traper na traper na traper, pa zašto onda ne bismo nosili i traper donje rublje? E baš toga su se dosjetili iz brenda Y/Project pa su osmislili traper gaćice koje još k tome koštaju, ni više ni manje, nego 315 dolara, piše Teen Vogue. Da, to je malo više od 2.000 kuna. Wow...

Naravno, internet je sad potpuno zbunjen ovim novim trendom pa se svi na Twitteru pitaju; gdje bismo i kako ovo točno trebali nositi? Najbolje da pogledaš neke reakcije.

Okej... Što ti kažeš?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kaaaaaaaj je ovo?? hahahaha