Fancy a. f. 46 pregleda 26. prosinca 2014.

One su lijepe i bez šminke

Rihanna
Olivia Rodrigo Instagram

Iako su poznate i slavne, one ne bježe od kamera kad nisu našminkane. Ponosne su na sebe i ne srame se to pokazati

Rita Ora je oduševila svojim ležernim izdanjem

Ne izbjegava fotografe kad ne nosi šminku. Iako se voli sakriti ispod kapuljače ili iza naočala, pjevačica izgleda lijepo i bez maske na licu. Iako su joj zaštitni znak crvene oči i naglašene obrve, njezini obožavatelji smatraju da svoje izdanje bez make upa slobodno može pokazivati i puno češće.

Demi u slobodno vrijeme šminku stavlja jako rijetko

Mlada pjevačica i glumica često objavljuje svoje fotografije bez šminke, a jednom prilikom je sve djevojke koje je prate na društvenim mrežama zamolila da učine isto. Demi Lovato (22) priznala je da je na početku karijere mislila da najbolje izgleda tijekom šetnje crve - nim tepihom, no sad je promijenila mišljenje. Privatno se, kaže, jako rijetko šminka. 

Rihanna pokazala svoje pravo lice

Pjevačica na Instagramu gotovo svaki dan objavi nekoliko svojih fotografija. Rihanna (26) sve je iznenadila kad je odlučila pokazati kako izgleda kad skine šminku. Ljepotica s Barbadosa lijepa je i sasvim prirodna, a mnogi kažu da bez make upa izgleda ljepše nego kad je u “punoj opremi” za neki važan događaj ili snimanje.

Taylor Swift i bez make upa je prava ljepotica

Iako se čini kao da crveni ruž ni - kad ne skida s usta, Taylor Swift (24) ipak voli trenutke kad lice može osloboditi teške šminke. Mnogi su komentirali da bez make upa izgleda predivno te da je ljepša čak i od brojnih našmin - kanih kolegica. 

Katy je bez šminke potpuno neprepoznatljiva

Glazbenica nema apsoultno ništa protiv fotografiranja bez šminke. Katy Perry (30) smatra kako je bitno naglasiti da ni slavne osobe ne mogu uvijek izgledati savršeno. Na društvenim mrežama s fanovima je nekoliko puta podijelila fotografije bez maskare, ruža ili pudera. Mnoge njezine kolegice su komentirale kako je to hrabro i rado slijede njezin primjer.

Tvoja reakcija?