Fancy a. f. 950 pregleda 01. siječnja 2020.

Opsjednute pink i žutom: Prijateljice žive u jednoj boji...

zenski svijet/instagram

Dvije Amerikanke dijele strast prema životu u jednoj boji. Ella obožava žutu, a Kitten ružičastu boju. Kako bi svoje interijere prilagodila stilu života, Kitten je uložila milijune...

"Osjećala sam se jako usamljeno, kao da jedina živim monokromatskim životom", kaže Kitten Kay Sera (54) čija je opsesija ružičastom bojom počela još u 1980-ima. 

Pronašle su se i zahvalne su na tome

Nije poznavala nikoga tko poput nje živi samo u jednoj boji, a onda je na Instagramu naišla na profil Elle London koja svoju ljubav prema žutoj boji njeguje od 2012. godine.

Dvije prijateljice su interijere uredile u skladu s omiljenim bojama i na to utrošile milijune. Svoju opsjednutost su i unovčile još prije negoli su se upoznale, a na društvenim mrežama uveseljavaju mnogobrojne pratitelje. Tako 'Kraljica Ružičaste' na Instagram profilu ima više od 155 tisuća pratitelja, a njezina prijateljica gotovo 30 tisuća.

Kitten je jednom prilikom izjavila kako je dobila ponudu od milijun dolara da odjene nešto što nije pink boje. "Naravno da sam odbila", rekla je.

Zahvalne su, kažu, što su se upoznale jer jedna drugu razumiju bolje od drugih.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar NikolaF0106

    NikolaF0106

    Ovo nije moguće