Fancy a. f. 74 pregleda 21. rujna 2016.

Osam stvari koje možeš s pastom (osim oprati zube)

Četkica za zube
Dreamstime

Osim što izbjeljuje, čisti, osvježava dah i obnavlja zubnu caklinu, pasta za zube ima još mnoga skrivena, gotovo čarobna, svojstva...

Kombinacija sastava paste za zube može vam drastično olakšati život i borbu s uobičajenim problemima. U nastavku vam otkrivamo u kojim sve situacijama vam pasta za zube može spasiti dan...

Čišćenje tenisica

Na popularnim bijelim 'starkama'često se dogodi da bijela guma na njezinim rubovima nalikuje svemu samo ne nečemu bijelom. Kako bi riješili ovaj problem potrebna vam je četkica i pasta za zube. Iščekajte gumu i ostavite pastu da djeluje nekoliko minuta. Nakon toga jednostano isperite.

Opekline

Kod manjih opeklina, kada nije u pitanju otvorena rana, pasta za zube vam može pružiti trenutno rashlađenje. Potrebno ju je nježno nanesti na opeklinu, što će privremeno spriječiti bol.  

Čišćenje srebrnog nakita

Srebro s vremenom potamni pa nerijetko završi zaboravljeno negdje duboko u kutiji s nakitom čekajući bolja vremena. No, to ne mora biti tako. Pronađite pastu koja sadrži fluorid te je utrljajte na nakit. Ostavite preko noći i ujutro ga prebrišite mekanom krpom te isperite. 

Ubodi komaraca 

Svi znamo koliko može biti iritantan svrab nakon uboda komaraca. Kako bi doskočili ovom problemu, jednostavno na ubod nanesite malo paste.

Ogrebotine na automobilu

Naravno, ovo ne vrijedi ako imate ogrebotinu preko pola vrata, ali ako je riječ o manjim ogrebotima one se mogu dodatno smanjiti. Vlažom krpom i s malo paste za zube ispolirajte mjesto na kojem se nalazi ogrebotina te na kraju obrišite suhom krpom.

Odmagljivanje naočala

S dolaskom ljeta stiže i vrijeme obilježeno kupanjem u moru i ronjenjem. No, ako koristite naočale za ronjenje sigurno ste se već susreli s problemom zamagljenih naočala. Umjesto da kupujete skupe gelove koji jamče čudotvorne rezultate, na svoje naočale za plivanje nanesite malo paste za zube i to je to!

Mrlje na zidu

Ako se na vašim zidovim nalaze tragovi rada nekog malog umjetnika, poput hijeroglifa nacrtanih drvenim bojicama, dovoljno je da na vlažnu krpu nanesete bijelu pastu za zube te da njome nježno izribate zid. Mrlje, bye bye!

Sjajni nokti

Za čisšće, sjajnije i jače nokte, jednostavno četkicom i pastom za zube izribajte svoje nokte.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com