Fancy a. f. 316 pregleda 14. prosinca 2016.

Otkrij s koliko godina ćeš imati najviše stila!

Stil
Dreamstime

Misliš da su upravo sada tvoje najbolje godine kad je u pitanju izgled? Varaš se...

U tinejdžerskim godinama većina djevojaka ne boji se modnih izazova pa gotovo cijelo vrijeme eksperimentiraju. Jedan dan su prave romantičarke odjevene u nježno ružičaste kombinacije, a već drugi su u crnom od glave do pete. Kada stignu dvadesete, vjerojatno ćeš biti u najboljoj formi i izgledati fantastično, ali ti tvoj novčanik neće dopuštati kupovinu baš svakog modnog komada u koji se "zaljubiš. U zrelim, pedesetim godinama znat ćeš sve modne trikove i vrlo lako uočavati pogreške koje treba izbjegavati, ali tvoj izgled vrlo vjerojatno više neće biti na samom vrhuncu.

Ako svako doba života nosi svoje prednosti i nedostatke, postavlja se pitanje kada onda uopće imamo priliku izgledati istinski fantastično?

Upravo se tim pitanjem pozabavila i britanska tvrtka 'More Th>N' koja je napravila istraživanje na uzorku od 2000 muškaraca i žena i došla do iznenađujućih rezultata. Naime, njihovo je istraživanje pokazalo kako najveći dio ispitanika smatra da žene svoj stilski vrhunac doživljavaju tijekom 30ih godina kada si mogu priuštiti najbolju odjeću, a istovremeno i odlično izgledaju.

Ipak, nakon toga ubrzano prestaju pratiti modu, kupuju manje odjeće i sve manje paze na svoj stil. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?