Fancy a. f. 20688 pregleda 11. prosinca 2021.

Ova tri horoskopska znaka savršena su za Strijelca

Canva/Opinionstage

Već je opće poznata stvar da je avanturist Strijelac jedan od onih horoskopskih znakova koje se ne može uhvatiti 'ni za glavu ni za rep', stoga se rijetko tko može nazvati njegovom srodnom dušom, a da bi znali tko može biti Strijelčeva srodna duša, pobrinuo se horoskop. Evo odgovora!

Strijelci su jedan od onih znakova koji su uvijek spremni na avanturu, koji svakodnevno probijaju vlastite granice i koji sve u svojoj okolini potiču na to da budu najbolja verzija sebe. Upravo iz tog razloga samo pripadnici određenih horoskopskih znakova se mogu nazvati njegovom srodnom dušom. Ako se pitaš koji su to, nastavi čitati jer smo na Elite Daily pronašli odgovor.

1. Ovan

Ako bi vezu Ovna i Strijelca trebali opisati samo jednom riječi, ona bi to bila - strast. Naime, element oba ova znaka je vatra i što znači da se njihova strastvena veza može samo još više rasplamsati. Također, Ovan je znak koji reagira instinktivno i nikada neće pobjeći pred izazovom, dok je Strijelac prilično ekspanzivan i uvijek rado pojača energiju nabrijanog Ovna. I Strijelac i Ovan uvijek od života žele izvući maksimum i neprestano će se truditi da njihov život bude uzbudljiv i nepredvidiv. 

via GIPHY

2. Blizanci

Veza Strijelca i Blizanaca jedna je od najvažnijih koje će ikada u životu iskusiti. S obzirom na to da su prilično različiti, svaki od njih ima ono što drugom znaku nedostaje. Iako se u jednom trenutku apsolutno ne podnose, u drugom su već najbolji prijatelji pa čak i puno više od toga. Kada Strijelac i Blizanci jednom 'kliknu', ne postoji ta sila koja ih može razdvojiti i uvjeriti ih da nisu jedno za drugo. 

via GIPHY

3. Lav

Sigurni smo da poznajete barem jedan par koji 'osvijetli' svaku prostoriju u koju uđe i u kojeg su uprti svi pogledi na tulumima i prilično smo sigurni da je to Lav-Strijelac par. Jesmo li u pravu? Naime, Lav, kojemu pripada element vatre, pršti kreativnošću, a boje kojima bismo mogli opisati njegovu osobnost su - apsolutno sve. Upravo to fascinira Strijelca koji je u Lava toliko zaljubljen da o njemu želi znati apsolutno sve. 

via GIPHY

Strijelci, što kažete? Ima li u ovom istine? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?