Fancy a. f. 61 pregleda 15. siječnja 2016.

Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima!

Shopping
Dreamstime
Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima! Odjevni komadi koje morate kupiti na sniženjima!

Najdraže doba godine svih shoppingholičara idealno je vrijeme za počastiti se nekim od vječnih odjevnih komada koji će krasiti vaše ormare...

Završetkom blagdana stiglo je još jedno radnosno doba godine - sniženja. Vrijeme kao stvoreno za investiranje u vlastiti modni izričaj te kupnju klasičnih odjevnih komada koji nikada ne izlaze iz mode.

TRAPERICE

Traperice - Pull and Bear - 129,90 kn | Autor: Promo Promo

Općenito odjevni komadi od trapera izrazito su isplativa investicija. Kupnja traperica koje će vam idealno pristajati po drastično nižoj cijeni zvuči kao dobar plan, zar ne?

BALONER

Baloner - Mango - 399,90 kn | Autor: Promo Promo

Ovaj predivan odjevni predmet pristaje u svakoj situaciji, a možete birati između različitih dužina, boja, pa čak i detalja koji ih čine posebnima. Kvalitetan baloner će na najbolji mogući način nadopuniti vaš modni stil!

VESTE I KARDIGANI

Kardigan - Pull and Bear - 129,90 kn | Autor: Promo Promo

Nose ih svi. Od djevojčica pa sve do baka. I postoji vrlo dobar razlog za to - možete ih kombinirati uz apsolutno sve. Ljetnim haljinicama podarit će 'zimsku notu', a običnoj majici elegantan izgled.

JAKNA

Jakna - Bershka - 399,90 kn | Autor: Promo Promo

Njihova cijena dolaskom hladnijih dana skače 'u nebo', ali se zato u vrijeme sniženja mogu nabaviti po iznimno prihvatljivim cijenama. Odaberite idealan model za sebe i investirajte u njega jer to je stvar koju ćete sigurno nositi još godinama!

 

Kako bismo vam olakšali potragu, za vas smo zavirili u trgovine i pronašli najbolje modne komade na sniženju. U našoj fotogaleriji provjerite koji su to! 

Tvoja reakcija?