Fancy a. f. 3217 pregleda 13. siječnja 2022.

Ovi 'ružni' trendovi iz '90-ih i 2000-ih su sada opet IN

xniks2x/Instagram

S obzirom na to da se moda, zapravo, 'vrti u krug' i modni trendovi se svakih nekoliko godina ponavljaju, došao je red i na povratak mode iz kasnih '90-ih i ranih 2000-ih. Ako vas zanima koji to trendovi nam se vraćaju, nastavite čitati

Kada se prisjetimo modnih trendova iz kasnih '90-ih i ranih 2000-ih, mnogi od nas bi ih, najradije, zaboravili, zar ne? Ako pripadate ovoj skupini koja tako razmišlja, morat ćemo vas malo razočarati jer, kako piše Bustle, 15 trendova iz ranih 2000-ih vraća nam se na velika vrata. Pogledajmo o kojim trendovima se radi, možda se nekima ipak obradujete. 

1. Traperice širokih nogavica

Ako su vam dosadile uske traperice poznatije kao 'skinny jeans', puno udobnije ćete se osjećati u trapericama sa širokim nogavicama. Još ako ih uparite s bijelom uskom majicom... Pomislit ćete da ste otkrili putovanje kroz vrijeme koje vas je vratilo 20 godina unazad.

2. Platneni šeširi

Ako ste ovaj trend preskočili krajem devedesetih, ne brinite jer nam se i platneni šeširi vraćaju pa ćete imati pregršt prilika da ih u narednom periodu uklopite u svoj outfit.

3. Predimenzionirana karirana košulja

S povratkom ovog trenda čak možeš i uštedjet jer efekt predimenzionirane košulje možeš postići tako što ćeš posuditi jednu iz ormara svog dečka. Da bi outfit bio potpun upari ju s biciklističkim hlačama ili tajicama. 

4. 'Scrunchie' gumice za kosu

Ako svojim outfitom želiš odati počast ranim 2000-ima, uz njega moraš uklopiti i svoju frizuru. To ćeš najbolje postići ako svoju kosu zavežeš u visoki rep i preko obične gumice za kosu dodaš 'scrunchie' gumicu. Ako imaš kratku kosu ili ti se jednostavno ne da vezati rep, 'scrunchie' možeš nositi i oko ruke.

5. Čizme s platformom 

Definicija kraja '90-ih i početka 2000-ih bila je obuća s ogromnim platformama. Stoga, nema smisla da se i taj trend sada ne vrati.

6. Kombinezoni od trapera

Kombinezoni od trapera savršena su odjeća za gotovo svaku prigodu - od druženja s frendicama pa sve do odlaska u banku. Udobni su, praktični su... Nemamo prigovora na njih.

7. Kombinacija suknje i kratkih hlača

Često sa sobom vodiš dvojbu o tome hoćeš li odjenuti suknju ili kratke hlače? Onda je ovaj odjevni predmet idealan za tebe. Suknja i kratke hlače u jednom - može li bolje? 

8. Naočale s obojenim staklima

Žuta, ružičasta, zelena, crvena... Koju god boju želiš dodati svijetu oko sebe, to možeš učiniti naočalama s obojenim staklima kakve su furale sve zvijezde ranih 2000-ih. 

9. Majice s vezicama

Ovakve majice prikladne su za gotovo sve prilike, a ako ih iskombiniraš s trapericama širokih nogavica, bit ćeš poput svake zvijezde kasnih '90-ih.

10. Prozirne štikle

Sjećate li se kako je prije 20-ak godina bile moderno apsolutno sve što je prozirno - od torbica preko cipela pa sve do telefona? Ako ste i vi obožavali taj trend, razveselit će vas povratak prozirnih štikli s kojima ćete svaki outfit podići na višu razinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @trendyhers

11. Svilene haljine

Najelegantniji trend kasnih '90-ih zasigurno su svilene haljine. To je bio pravo hollywoodski glamur, zar ne? 

12. Siva vesta

Siva vesta bila je apsolutni hit u ranim 2000-ima i kombinirala se uz sve - od minica do širokih hlača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jen (@jenliujones)

13. Veste bez rukava

Ako voliš slojevite outfite, vesta bez rukava bit će tvoj najbolji saveznik. Možeš ju iskombinirati uz onu predimenzioniranu košulju koju si posudila od svog dečka i traperice. To će biti outfit bez mane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chloe (@glowbychlo_)

14. Čizme s gumenim potplatom

Početkom 2000-ih vladala je opsesija predimenzioniranom obućom koja je obavezno morala imati gumene potplate. Tako da, ne čudi što nam se i sada taj trend vraća.

15. Cargo hlače

Ako tvoje oduševljenje baš i nije bilo na nivou kada smo na početku napisali da nam se vraćaju ekstra široke traperice, možda će te povratak cargo hlača malo oraspoložiti. Bitno da nisu hlače niskog struka, zar ne? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @elbuckles

Raduješ li se povratku ovih trendova ili ipak baš nisi oduševljena?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?