Fancy a. f. 5075 pregleda 06. veljače 2022.

Ovi znakovi horoskopa će najvjerojatnije postati bogati

Canva/Opinionstage

Ako je vjerovati horoskopu, za četiri horoskopska znaka je u zvijezdama zapisano da postanu bezobrazno bogati. Sigurno želite znati nalazi li se i vaš horoskopski znak na popisu pa brzo nastavite čitati

Iako novac nije najvažnija stvar u životu, ipak nije loše imati ga i malo više nego što nam je potrebno, zar ne? Naravno, način na koji ćemo steći taj novac ovisi o mnogim faktorima kao što su obrazovanje, naše sposobnosti, karizma, sreća, ali i - horoskop. Naime, ako je vjerovati horoskopu, četiri horoskopska znaka imaju najveće šanse da postanu milijunaši ili čak milijarderi. Na Miss7 smo pronašli koji su to znakovi, a ako vas zanima jeste li i vi pripadnik jednog od navedenih znakova, nastavite čitati. 

Lav 

Lavovi su osobito željni biti vođe te se vole natjecati za vodeće položaje. Rado se upuštaju u rizike, ali ih prije toga precizno analiziraju te procjene moguće rezultate. Upravo to ih čini uspješnima. Stoga, niti ne čudi što je jedna od najuspješnijih poduzetnica na svijetu, Kylie Jenner - lavica po horoskopu.

via GIPHY

Bik

Bik je pametan, strpljiv i izdržljiv. Naporno radi za to što želi postići, ali ako veliki uspjeh ne dođe odmah, ovaj horoskopski znak neće odustati nego će svoje strategije prilagoditi novonastaloj situaciji. Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih bikova na svijetu je osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg.

Vaga

Vage uvijek ostaju stabilne i sretne. Ta njihova snaga, uparena s nevjerojatnom inteligencijom, osobe rođene u znaku vage vodi ka uspjehu. Osim toga, vage jako pametno postupaju sa svojim novcem što znači da ih rijetko koja situacija može iznenaditi i uvući ih u dugove. Jedan od najuspješnijih pripadnika ovog znaka je modni dizajner i osnivač brenda Ralph Lauren. 

Ribe

Ribe su vrlo kreativne te uvijek prate svoju strast, a osim toga, ovaj horoskopski znak vrlo je šarmantan te stalno svoje poslovne partnere vrti oko malog prsta. Također, riba je vrlo opuštena i posao joj je rijetko prioritet. Upravo zbog tog stava i ležernog ponašanja nije pod velikim stresom pa se puno bolje može fokusirati na rješavanje nekih poslovnih problema. Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih riba bio je osnivač Applea, Steve Jobs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SibLand (@siblandco)

Kome se još smiješi bogata budućnost? 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?