Fancy a. f. 2529 pregleda 16. veljače 2022.

Ovih 10 boja kose obilježit će nadolazeće proljeće

hairmira/hairby_cassidyy/instagram

Proljeće nam se bliži pa mnogi toplije i sunčanije dane koji dolaze žele obilježiti tako što će svojoj kosi dati neke drugačije boje i tonove. Ako i ti pripadaš toj skupini, ali ipak nisi sigurna što točno želiš, nastavi čitati jer ti u nastavku donosimo sve o najnovijim proljetnim trendovima u bojanju kose

Iako još smo tek na polovici veljače, mnogi već smatraju kako je proljeće iza ugla i da je vrijeme za neke promjene. Kako to obično biva, te promjene najviše će se očitovati kroz frizure i boje kose, pa smo za tebe na Bustleu pronašli deset boja kose koje će obilježiti proljeće 2022. godine.

1. Nijanse breskve

Tople nijanse kose uglavnom vežemo uz jesen, no, ako im dodamo neke svjetlije tonove, one postaju savršene za proljeće i ljeto. Jedna takva nijansa je i nijansa breskve koja će tvojoj kosi odmah dati dašak razigranosti.

2. Svijetlo smeđa

Ove nijanse najsvjetlije su kada je riječ o smeđim tonovima i odlično će pristajati djevojkama koje prirodno imaju svijetlu kosu, ali joj žele dodati novu 'dimenziju'. 

3. Pramenovi u nijansi karamele

 Ako imaš tamnu kosu, pramenovi u nijansama karamele savršeno će naglasiti njen volumen, a tvom će licu dati puno topliju nijansu.

4. Platinasta

Omiljena svijetla nijansa mnogima je prošle godine bila upravo platinasta, a čini se kako će se taj trend nastaviti i ove godine. No, nemoj zaboraviti na silver šampon ako želiš održati hladne tonove u svojoj kosi. 

5. Platinasta s tamnijim korijenom i pramenovima

Tamniji korijen ovakvoj boji kose dat će dodatnu dimenziju, ali će prikriti i izrast pa nećeš toliko često morati 'obnavljati' boju. Također, pramenovi u sličnim nijansama, hladnoj platinastoj, će kosi dati neku posebnu toplinu.

6. Bakrena

Bakrene nijanse izvrsno odgovaraju svakom tonu i nijansi kože tako da, s ovom bojom nećeš fulati!

7. Pastelna ružičasta

Pastelno ružičasta boja kose postala je trend prije nekoliko godina i od tada ju niti jedna boja nije uspjela skinuti s trona. "Ona predstavlja slobodu i kreativnost, a sada to moramo cijeniti više nego ikada", rekao je poznati filmski frizer, Barry Lee Moe. 

8. Odvažne boje

Odvažne boje kao što su ljubičasta, zelena, plava, ružičasta vraćaju nam se na velika vrata i predstavljaju buđenje našeg tijela i duha baš kao što se priroda budi u proljeće. 

9. 90's blonde

U zadnjih nekoliko tjedana, zvijezda '90-ih, Pamela Anderson, ponovno je u 'žiži' javnosti zbog filma o njoj pa nas niti ne iznenađuje činjenica da su se mnogi već inspirirali njenom prepoznatljivom bojom kose. 

10. Crvena

Crvena je jedna od najpopularnijih nijansi kose koja pristaje apsolutno svima i zaista ne bi bilo fer da ju ne uvrstimo na popis najpoželjnijih boja kose za ovu godinu. Ako svoju kosu odlučiš obojiti u crveno, imat ćeš puno nijansi na izbor i sigurno ćeš pronaći jednu za sebe. 

Koju boju ti biraš za sebe? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?