Fancy a. f. 599 pregleda 07. studenoga 2021.

Ovih 8 divnih frizura ćemo posvuda viđati tijekom zime

kjsmeby/Chris Appleton/instagram

Ako već neko vrijeme želiš promijeniti svoju frizuru, ali baš nemaš ideje, na pravom si mjestu jer ti u nastavku donosimo osam frizura koje će ove zime biti jaaako trendy

Baš kao i modni trendovi i trendovi frizura i kose mijenjaju se sezonski, a s obzirom na to da nam se zima već polako bliži, na Bustleu smo pronašli osam frizura koje će ove zime biti doslovno posvuda. Ovo su najveći hair trendovi nadolazeće zimske sezone pa, nazovite svoje frizere!

1. Klasična fudbalerka

Ove zime viđat ćemo hrpu ovakvih frizura. "Očekujte ih u svim dužinama, teksturama i bojama", rekla je frizerka mnogih celebrityja, Ona Diaz Santin. 

2. Kovrčava fudbalerka

Čak i ako imaš kovrčavu kosu, to zaista nije razlog da ne isfuraš ovu frizuru. Kao što je gore navedeno, fudbalerka se sada nosi u svim verzijama!

3. Postepeno ošišana kosa kao u 70-ima

Iako nas mnogi modni trendovi vraćaju u 90-e, frizure su se ipak odlučile vratiti u 70-e. Ova razbarušena i divlja frizura pravi je vremeplov!

4. Bob

Ako baš i nisi fan razbarušenih i neukrotivih frizura, donosimo ti nešto malo 'mirnije', bob. Ova frizura pristaje apsoltno svima i, baš kao fudbalerka, odlično izgleda u svim dužinama i oblicima. 

5. 'Wolf Cut'

'Wolf Cut' prilično je slična fudbalerki, pomalo je razbarušena, ali malo jače pristaje uz lice od fudbalerke. Ovu frizuru najviše imamo prilike vidjeti na popularnoj pjevačici Billie Eilish.

6. 'Pixie Cut'

Bob nije jedina kratka frizura koju ćemo viđati ove zime jer će mu se pridružiti i 'pixie cut'. I ova frizura djeluje pomalo kao vremeplov jer su ju još davnih 60-ih popularizirale Audrey Hepburn i Mia Farrow. 

7. Slojevita kosa

Frizeri slavnih rekli su kako sada mnogi traže da njihova kosa izgleda kao da je u pokretu. A najbolji način za postići taj efekt je slojevito šišanje. Ovaj look vrlo često možemo vidjeti na ikoni J. Lo.

8. I 80-e se vraćaju!

Uz frizure iz 70-ih, na velika vrata nam se vraćaju i one iz 80-ih. A pravi 'throwback' postići ćeš tako što ćeš svojoj kosi dati volumena koliko god je to moguće. Dakle, nije bitan oblik frizure nego samo i jedino - volumen!

Tko je već rezervirao termin kod frizera? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?