Fancy a. f. 10136 pregleda 06. veljače 2022.

Ovih sedam osobina kod žena muškarci posebno vole

Canva/Opinionstage

Svaka žena u sebi krije 'ono nešto' što ju muškarcima čini apsolutno neodoljivom. No, snažne i neovisne žene ipak se po nečemu razlikuju i to ih čini još privlačnijima

Od kada postoji svijet, muškarcima su žene apsolutno neodoljive i tu nema potrebe ništa objašnjavati. No, ipak, određene osobine kod žena će utjecati na to da muškarcima budu više ili manje privlačne. Te osobine mahom krase snažne i neovisne žene, a ako vas zanima koje su to, nastavite čitati jer smo na Miss7 pronašli odgovore. 

via GIPHY

1. Čvrsto stoji na zemlji

Snažna žena nema glavu u oblacima i, kada se zaljubi u nekog muškarca, ne dozvoljava da ju emocije previše ponesu. Ona, također, često zamišlja kako bi joj, s obzirom na trenutnu situaciju, mogla izgledati budućnost, ako se uda za tog muškarca.

2. Uživa u životu i prisutna je u svemu što se sada događa

Ona živi i uživa u svakom trenutku koji joj život daje te uzima sve što joj njezin muškarac daje po nominalnoj vrijednosti, bez pretjerivanja u analizi ili strategiji kako bi ga natjerala da joj se odmah posveti. Snažna žena nije kao druge žene koje kalkuliraju svaki potez svog muškarca i postaju opsjednute svakim detaljem njihove veze. 

via GIPHY

Kad se možeš opustiti i uživati u svemu što ti život pruža s rezervom i zahvalnošću, to te čini blagom, a to je vrlo rijetka kvaliteta među ženama. Tvog muškarca toliko će zaintrigirati tvoja aura da neće moći prestati misliti na tebe čak i kada nisi u blizini.

3. Tajanstvena je

Snažna žena prepuna je bogatih i šarenih slojeva, no ne pokazuje ih sve odjednom. Upravo zbog toga, svaki muškarac koji uđe u njen život, poželjet će ostati što duže jer se neće moći oteti želji da sazna što još krije ova tajanstvena žena.

4. Nije ovisna o ljubavi 

Nije zaljubljena u onu ideju ljubavi da mora biti zaljubljena kako bi bila i osjećala se potpunom. Ona zna i sigurna je da je potpuna i vrijedna. Sa ili bez romantične ljubavi. Zapravo, ne treba joj ljubav i ne pronalazi je aktivno.

via GIPHY

Ona uživa u svom životu. Ne lijepi se za bilo kojeg muškarca koji naiđe, vjerujući da ima izbor i da će izabrati pravog muškarca kojeg želi, na temelju standarda koje je postavila. Ona se ne zadovoljava ničim drugim.

5. Nema kompleks Pepeljuge

Zna da joj ne treba šarmantni princ da je spasi ili čak učini njezin život sretnim. Ona prihvaća ljubav kada je to „ona prava ljubav“ te dolazi u pravo vrijeme.

6. Moćna je i samouvjerena

Ima potpunu kontrolu i svjesnost nad svojim emocijama, a istovremeno je ranjiva i neovisna. Ona ne vuče k sebi svog muškarca kada se čini da je udaljen ili povučen, dopušta mu da uživa u vremenu daleko od nje, ali istovremeno je iskrena s njim da joj nedostaje. 

via GIPHY

7. Ne ulaže energiju u nešto što nema smisla

Kada je veza gotova, može otići bez drame, čak i ako je muškarac prvi koji je otišao. Suprotno tome, također prekida vezu ako smatra da više ne služi njoj ili njezinom muškarcu. Ona se ne drži ideje „ljubavi“ kada im to očito više ne ide.

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?