Fancy a. f. 1496 pregleda 22. siječnja 2022.

Ovih šest osobina opisuje ljubiteljice mačaka!

Canva/Opinionstage

Žene koje vole mačke i koje ih posjeduju kroz povijest se povezivalo s vješticama. Danas ih se pak naziva 'crazy cat ladies', no istina je jako daleko od tih naziva jer ljubiteljice mačaka, zapravo, krasi niz posebnosti

Kada je riječ o ljubiteljima životinja, postoje dva glavna klana - oni koji više vole mačke i oni koji više vole pse. Oni koji više vole pse tvrde kako su psi najbolji jer se njih smatra najboljim čovjekovim prijateljima te da im mačke nisu drage jer misle da su bezobrazne i ohole.

Ljubitelji mačaka, osobito žene, s tom izjavom će se složiti, ali one ipak u macama vide i njihovu nježniju stranu u koju je nemoguće ne zaljubiti se i pored koje svatko zaboravi na njihove mane. Baš zato, ljubiteljice mačka, baš kao i njihove ljubimice, imaju mnoge osobine koje ih čine iznimno posebnima. Na Animal Wellness smo pronašli koje su to osobine, a ako vas zanima, nastavite čitati!

1. Znatiželjne su 

Žene koje vole mačke otvorene su za nove stvari i iskustva. Znatiželjne su, spremno upijaju sva novostečena znanja te se uvijek prilagode novonastalim uvjetima.

2. Razmišljaju izvan okvira 

Za svaku ženu kojoj je mačka omiljena životinja ne postoje prepreke koje ne može riješiti. Kakav god problem stavite pred nju, ona će pronaći najkreativniji način da ga riješi. 

via GIPHY

3. Nekonvencionalne su 

Ove žene ne robuju konvencijama niti trendovima. One su svjesne svoje vrijednosti i nikome neće dozvoliti da im govori kako da žive svoj život. 

4. Brižne su 

Iako je ova osobina zaista odlična i zbog toga su žene koje vole mačke zaista cijenjene u društvu, ona ponekad može biti i teret. Naime, ove žene će ponekad svoju brigu i pažnju posvetiti nekim osobama koje te emocije nisu spremne uzvratiti, što ih može dovesti do nepotrebnog preispitivanja sebe i svojih postupaka. 

via GIPHY

5. Kreativne su 

Vlasnice mačaka imaju istančan smisao za umjetnost, a gotovo nikada se ne ustručavaju napraviti nešto i svojim rukama. Slikanje, fotografija, pisanje... Ne postoji ništa što ovim ženama ne ide od ruke. 

6. Senzualne su 

Većina žena koje vole mačke su introverti, sofisticiranog su duha i vrlo senzualne. A, baš kao i njihove krznene ljubimice, nisu glasne i ne vole gužvu.

via GIPHY

Tko je ovdje najveća ljubiteljica mačaka? Jeste li se pronašle u ovim opisima?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?