Fancy a. f. 1189 pregleda 12. rujna 2019.

Ovih 15 cool popisa započni u ovoj školskoj godini

Unsplash/dominos Instagram
Ovo je 15 cool popisa za započeti u novoj školskoj godini Ovo je 15 cool popisa za započeti u novoj školskoj godini Ovo je 15 cool popisa za započeti u novoj školskoj godini Ovo je 15 cool popisa za započeti u novoj školskoj godini Ovo je 15 cool popisa za započeti u novoj školskoj godini

Nova školska godina, nove ideje. Ako vodite svoj dnevnik, ove su super ideje koje možete zapisati

Ne treba vam puno vremena za složiti listu, a bit će vam super otkriće kad na kraju školske godine vidite što ste sve zapisali. Zato, izaberite jednu ili možda i sve s ovog popisa i krenite s pisanjem...

via GIPHY

1. Velika postignuća - bit će ti super kad na kraju godine pogledaš što si sve postigao.

2. Sve nove riječi koje si naučio/la - čitaj knjige, gledaj filmove, tako ćeš lako proširiti vokabular, a pritom se i zabaviti.

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram 3. Odjeća koju kupiš - savršen način za vođenje troškova, ali i da možeš pogledati koliko novih cool stvari imaš.

4. Svaku peticu koju dobiješ u školi - kasnije se time možeš hvaliti, a bit će ti i dobar poticaj za učenje i dobivanje super ocjena.

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram 5. Svaki recept koji naučiš - okušaj se u kuhanju, a recepte pažljivo zapisuj, trebat će ti.

6. Popis nove hrane koju probaš - proširi vidike, nemoj se bojati probati nešto novo.

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram 7. Svako putovanje - bilježi mjesta koja posjetiš, a možeš i dodati neku cool fotku s putovanja.

8. Svaku knjigu koju pročitaš - biraj knjige po željama, bitno je da se nešto čita. 

9. Svaki film koji pogledaš - gledanje filmova odličan je način za opuštanje, ali i za druženje s frendovima.

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram 10. Nove super pjesme koje naučiš - zapisuj sve, na kraju godine vidjet ćeš koje i dalje slušaš.

11. Stvari koje su ti uljepšale dan - super stvar je kad na kraju godine pogledaš što te sve uveseljavalo. 

12. Stvari kojima si ti uljepšao dan - usreći nekog, i lijepa riječ nekome može razveseliti dan.

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram 13. Popis treninga - bilježi koliko treniraš, tako ćeš se i lakše nagovoriti na trening.

14. Popis kućanskih poslova - zapiši što sve moraš odraditi, kada zamijeniš četkicu za zube i stvari koje možete lako zaboraviti.

15. I za kraj, stvari koje planiraš za iduću godinu.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?