Fancy a. f. 863 pregleda 07. studenoga 2021.

Ovo je 15 najboljih beauty adventskih kalendara 2021.

thebodyshop/MoltonBrown/LibertyLondon/Webshop

Božić nam je sve bliže i bliže, ali svi znamo da su ona 24 dana prije Božića najuzbudljivija i da se ti dani odbrojavaju otvaranjem prozorčića na adventskom kalendaru. Stoga ti mi već sada donosimo popis od 15 adventskih kalendara za najraskošnije odbrojavanje i to onih beauty! Wow...

Prošao je Halloween, već smo prilično zagazili u studeni i vrijeme sve više podsjeća na zimu, što znači samo jedno - pripreme za Božić mogu početi! A najbolji početak tih priprema je traženje savršenog adventskog kalendara. S obzirom na to da svi znamo da su čokoladice u adventskim kalendarima pomalo out, donosimo ti popis od 15 beauty adventskih kalendara za mirisne i njegovane blagdane. Evo što sve možeš pronaći u trgovinama i na webshopovima kod nas!

1. Charlotte Tilbury Beauty Dreams & Secrets adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar ima zaista sve što ti je potrebno za kreiranje savršenog božićnog i novogodišnjeg looka. U njemu ćeš, između ostaloga, pronaći i ruž u najpopularnijoj nijansi - 'Pillow Talk' te highlighter u rose gold nijansi, koji će se savršeno uklopiti u svaki tvoj zimski makeup look. Ovaj adventski kalendar možeš kupiti na internetskoj stranici 'Charlote Tilbury' po cijeni od 200 dolara, odnosno oko 1300 kuna.

2. Kiehl's Limited Edition Holiday adventski kalendar

U ovom kalendaru očekuju te maske za lice, putne verzije šampona i regeneratora te mini verzije nekih od najpopularnijih proizvoda ovog brenda kao što su 'Ultimate Strength' mast za ruke te 'Ultra Facial Cream' krema za lice. Ovaj kalendar možeš pronaći na Kiehl's internetskoj stranici i u Kiehl's trgovinama u Hrvatskoj po cijeni od 99 dolara, što je oko 700 kuna. 

3. L'Occitane adventski kalendar 

Ako se odlučiš za ovaj adventski kalendar, u njemu ćeš pronaći aromatične kreme za ruke, balzame za usne obogaćene shea maslacem, maske za kosu i još mnogo toga. Možeš ga pronaći na L'Occitane internetskoj stranici i L'Occitane trgovinama u Hrvatskoj po cijeni od 473,90 kuna. 

4. Benefit Cosmetics - The More, The Merrier Makeup Holiday adventski kalendar

Benefit Cosmetics je odlučio u svoj adventski kalendar staviti mini verzije svih njihovih najprodavanijih proizvoda. Tako da, odlične obrve, dugačke trepavice i rumeni obrazi su ti zagarantirani! Ovaj adventski kalendar možeš pronaći na Cult Beauty stranici po cijeni od 58 funti, što je oko 500 kuna.

5. Chantecaille Skincare adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar sastoji se od 12 prozorčića, ne od 24 kao i svi ostali, pa ćeš ih otvarati svaki drugi dan, ali ćeš u njemu pronaći luksuzne proizvode (a ne samo testne varijante istih) kao što su 'Rose de Mai' ulje za lice, 'Lip Potion Stress Repair Concentrate' balzam za usne te rumenilo u nijansi 'Philanthropy'. Možeš ga pronaći na 'Chantecaille' internetskoj stranici po cijeni od 2636 kuna. 

6. It Cosmetics 12 Days of Confidence adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar također ima 12 prozorčića, ali ćeš u njemu pronaći sve što ti je potrebno za sjajnu kožu, meke usne i savršen makeup. Možeš ga pronaći na internetskoj stranici 'It Cosmetics' po cijeni od 149 dolara, odnosno nešto više od 970 kuna.

7. The Body Shop - Share the Joy adventski kalendar

U ovom adventskom kalendaru nalaze se pjenušave kupke, sheet maske, maslaci za tijelo... Ma sve što ti je potrebno za najraskošnije kućne spa vikende. Možeš ga pronaći na 'The Body Shop' internetskoj stranici i u 'The Body Shop' trgovinama u Hrvatskoj po cijeni od 520 kuna. 

8. Olive & June adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar obožavat će svi oni koji svoje manikure rade sami kod kuće. Tu ćeš naći devet mini lakova, ojačivač noktiju, nadlak, ali i sitne alate koji će ti biti potrebni za savršenu manikuru. Možeš ga pronaći na 'Olive & June' internetskoj stranici po cijeni od 60 dolara, što je oko 390 kuna.

9. Rituals: The Ritual of Advent Countdown to Christmas adventski kalendar

U 24 prozorčića ovog adventskog kalendara pronaći ćeš razne gelove za tuširanje, mirisne svijeće, mirisne vodice i slične mmmmm proizvode. Ako se odlučiš za ovaj kalendar, pronaći ga možeš u Douglas parfumerijama i na Douglas internetskoj stranici po cijeni od 479 kuna.

10. Molton Brown adventski kalendar

Ovaj fancy adventski kalendar sadrži hrpu ulja za kupanje, losiona za tijelo, svijeća... Svega onoga što je potrebno da iščekivanje blagdana učini najraskošnijim ikada. Ovaj adventski kalendar možeš pronaći na Saks Fifth Avenue internetskoj stranici po cijeni od 1898 kuna. 

11. Liberty London: The Liberty Beauty adventski kalendar

Ako se odlučiš za ovaj adventski kalendar, neće ti više biti potreban niti jedan kozmetički proizvod jer će te 'Liberty London' opskrbiti proizvodima za 'od glave do pete'. Možeš ga naručiti na 'Liberty London' internetskoj stranici po cijeni od 2350 kuna.

12. NYX Professional Makeup Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown adventski kalendar 

NYX je najpoznatiji po svojim 'Soft Matte' tekućim ruževima koji su pokupili najbolje ocjene kod svih koji su ih do sada probali. Stoga se u kalendaru nalazi čak šest nijansi ovih ruževa, ali i njihovi primeri, sjajila, sjenila... Ovaj kalendar možeš pronaći na internetskoj stranici Pink Panda po cijeni od 449 kuna. 

13. Acqua Di Parma adventski kalendar

U ovom luksuznom adventskom kalendaru pronaći ćeš razne sapunčiće, losione i svijeće koji mirišu baš onako kako i izgledaju - neodoljivo! Možeš ga pronaći na internetskoj stranici Saks Fifth Avenue po cijeni od 4217 kuna.

14. Spotlight Oral Care; 12 Days of Christmas adventski kalendar

Niti jedan makeup look postignut proizvodima iz, do sada navedenih, adventskih kalendara ne bi bio toliko efektan bez biserno bijelog osmijeha. Stoga ovaj adventski kalendar donosi najbolje stvarčice za oralnu higijenu kao što su četkice, konac, trakice za izbjeljivanje i još mnogo, mnogo toga... Pronaći ga možeš na 'Spotlight Oral Care' internetskoj stranici po cijeni od 160 eura, što je oko 1200 kuna.

 | Autor:

15. Biossance adventski kalendar

Svi znamo koliko je važno brinuti i o okolišu dok brinemo o sebi, a ovaj adventski kalendar će ti to omogućiti. U njemu ćeš pronaći razne serume, kremu za okoloočno područje, balzame za usne i još mnogo toga. Sve je, naravno, u recikliranom i ekološki prihvatljivom pakiranju. Ovaj adventski kalendar možeš naći na internetskoj stranici Cult Beauty po cijeni od 135 funti, odnosno oko 1200 kuna.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?