Fancy a. f. 1381 pregleda 08. lipnja 2021.

Ovo je 7 najslađih modnih trendova za ljeto 2021.

pull&bear/zara/stradivarius/instagram

Stil je i dalje živ, a ovog ljeta furat će se neke ekstra slatke i simpatične modne kombinacije. Izdvojili smo sedam najslađih modnih trendova za vruće ljetne dane 2021. godine. Vjerujemo kako će vam se barem neki od njih svidjeti! Pogledajte što se fura narednih mjeseci...

1. Košulje kratkih rukava

Šarene, jednobojne, s ludim i neobičnim uzorcima, u havajskom stilu... Nije važno kakve su, važno je da su košulje kratkih rukava! Ovaj će ležeran trend biti jedan od najvećih ove ljetne sezone. Totalno casual, a tako stylish.

2. Prugice u svim smjerovima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bershka (@bershka)

Prugice na majicama, na suknjama, na kombinezonima. Gdje god pogledate, prugice će biti svuda ovog ljeta! I iako su prugice trend koji zapravo nikad i ne prolazi, ove će godine biti još zabavnije. Baš poput ovih s fotografija!

3. Ljetno pletivo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli reserved (@reserved)

Ako mogu postojati takozvane 'ljetne čizme', pa onda možemo furati i ljetno pletivo, zar ne? Apsolutno da. Ovakvi topići bili su veliki hit 90-ih godina prošlog stoljeća, a sad se sramežljivo vraćaju!

4. Haljine jarkih boja

Narančaste haljine? Pink haljine? Plave, zelene, žute haljine? Dokle god je boja jarka, sve dolazi u obzir ovog ljeta. Ne bojte se pokazati hrabrost bojama, to se traži! 

5. Šeširići 

Iako ih neki smatraju djetinjastima, ove se godine furaju više nego ikad! Ovo je još jedan trend 90-ih koji se vratio na velika vrata i baš nam je drago. Daju dozu razigranosti i bezbrižnosti svakom outfitu. Totalno cool!

6. Baby blue

I dok ćemo s jedne strane furati komade jarkih boja, predah ćemo tražiti u baby blue komadima koji su toliko suptilni, a toliko efektni da vam uz njih neće trebati puno nakita i dodataka. Haljine, bluze, suknje i lagane košulje u baby blue nijansi!? Da, da, da!

7. Kvadratići

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Neki će reći da ih ovaj uzorak podsjeća na stolnjake naših baka, mi kažemo; ovaj nas uzorak podsjeća na najbolje ljeto u životu! Talijanski stil je mnogima sada bliži nego ikad, a ovakvi nas komadi vuku tamo negdje na talijansku rivijeru, na plus 30, s ukusnim koktelom u ruci i sunčanim naočalama na glavi kao zaklon od znatiželjnih pogleda. Totalno fashion!

 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?