Fancy a. f. 940 pregleda 05. prosinca 2021.

Ovo je najlakši trik za savršeno otopljenu čokoladu!

Canva/Opinionstage

Ako ste odustali od pripremanja čokoladnih kolača samo zato što vam čokolada uvijek zagori prilikom rastapanja, sada je vrijeme da se ponovno bacite na posao jer vam u nastavku donosimo super trik s kojim vam čokolada više nikada neće zagorjeti

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da nam je, prilikom pripreme omiljenog čokoladnog kolača, zagorjela čokolada koju smo trebali otopiti pa nam dođe da sve bacimo kroz prozor i naprosto odustanemo.

No, sada je tim razočarenjima došao kraj jer je jedna korisnica TikToka sa svima podijelila jedan super (jednostavan) trik s kojim je nemoguće da nam čokolada ikada više zagori. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@hennabyrumaisah

#meltedchocolate #lifehack #PerfectMarcJacobs 😋😋😋

♬ original sound - Paul Lee Hiley

Naime, sve što trebate učiniti je čokoladu u originalnom omotu staviti u kipuću vodu i pričekati nekoliko minuta da se otopi. Jedino na što morate pripaziti je to da će omot biti prilično vruć pa će čokoladu trebati otvoriti s oprezom. 

via GIPHY

"Kako to meni nikada nije palo napamet?”, "Ovo je 100 posto najbolji trik za sve ljubitelje čokolade","Ovo moram isprobati jer mi čokolada uvijek zagori u mikrovalnoj", samo su neki od oduševljenih komentara na ovaj trik. 

Jeste li i vi ovo već isprobali? Ili možda tek planirate isprobati? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?