Fancy a. f. 908 pregleda 05. prosinca 2021.

Ovo je najlakši trik za savršeno otopljenu čokoladu!

Canva

Ako ste odustali od pripremanja čokoladnih kolača samo zato što vam čokolada uvijek zagori prilikom rastapanja, sada je vrijeme da se ponovno bacite na posao jer vam u nastavku donosimo super trik s kojim vam čokolada više nikada neće zagorjeti

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da nam je, prilikom pripreme omiljenog čokoladnog kolača, zagorjela čokolada koju smo trebali otopiti pa nam dođe da sve bacimo kroz prozor i naprosto odustanemo.

No, sada je tim razočarenjima došao kraj jer je jedna korisnica TikToka sa svima podijelila jedan super (jednostavan) trik s kojim je nemoguće da nam čokolada ikada više zagori. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@hennabyrumaisah

#meltedchocolate #lifehack #PerfectMarcJacobs 😋😋😋

♬ original sound - Paul Lee Hiley

Naime, sve što trebate učiniti je čokoladu u originalnom omotu staviti u kipuću vodu i pričekati nekoliko minuta da se otopi. Jedino na što morate pripaziti je to da će omot biti prilično vruć pa će čokoladu trebati otvoriti s oprezom. 

via GIPHY

"Kako to meni nikada nije palo napamet?”, "Ovo je 100 posto najbolji trik za sve ljubitelje čokolade","Ovo moram isprobati jer mi čokolada uvijek zagori u mikrovalnoj", samo su neki od oduševljenih komentara na ovaj trik. 

Jeste li i vi ovo već isprobali? Ili možda tek planirate isprobati? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?