Fancy a. f. 3961 pregleda 20. siječnja 2022.

Ovo su četiri najpopularnije boje za kosu ove godine!

Canva/Opinionstage

Ako već neko vrijeme želiš promijeniti boju svoje kose, ali baš nemaš ideje, na pravom si mjestu jer ti u nastavku donosimo četiri boje kose koje će ove godine biti jaaako trendy

Baš kao i modni trendovi, i trendovi frizura i kose mijenjaju se sezonski. A s obzirom na to da smo već debelo zakoračili u novu godinu, na 'L'officiel' smo pronašli nekoliko trendova u bojanju kose za godinu koja je pred nama. Mislimo da će svatko zaista pronaći nešto za sebe.

1. Pramenovi u nijansi karamele

Ako imaš tamnu kosu, pramenovi u nijansama karamele savršeno će naglasiti njen volumen, a tvom će licu dati puno topliju nijansu.

2. Bakrena

Bakrena nijansa kose idealna je za hladnije razdoblje, a s obzirom na to da smo tek na sredini zime, još stigneš napraviti transformaciju. 

3. Platinasta

Omiljena svijetla nijansa mnogima je prošle godine bila upravo platinasta, a čini se kako će se taj trend nastaviti i ove godine. No, nemoj zaboraviti na silver šampon ako želiš održati hladne tonove u svojoj kosi. 

5. Crvena 

Crvena je jedna od najpopularnijih nijansi kose koja pristaje apsolutno svima i zaista ne bi bilo fer da ju ne uvrstimo na popis najpoželjnijih boja kose za ovu godinu. Ako svoju kosu odlučiš obojiti u crveno, imat ćeš puno nijansi na izbor i sigurno ćeš pronaći jednu za sebe. 

Za koju boju kose ćeš se ti odlučiti? 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?