Fancy a. f. 1263 pregleda 14. prosinca 2021.

Ovo su najbolji parfemi koji podsjećaju na zimu

Canva/Opinionstage

Zima nam je već naveliko stigla i mnogi u svoju kolekciju parfema žele dodati i one koji će upotpuniti ovu zimsku atmosferu. Ako si i ti jedna od njih, ali misliš da se pomalo gubiš u moru različitih parfema, nastavi čitati jer smo izdvojili deset najboljih

Ako si jedna od onih osoba koje i svoj parfem vole prilagoditi godišnjem dobu u kojemu se nalaze, ali ipak nemaš ideje i ne znaš koji parfem bi potražila, nastavi čitati jer smo na Elle pronašli deset najboljih parfema koji su idealni za zimu, blagdane koji nam predstoje, ali i za novogodišnju noć.

1. Kayali - Sweet Diamond Pink Pepper

Sigurno ste svi čuli za onu poslovicu 'sugar, spice and everything nice' i ako vas je zanimalo koji parfem bi ju mogao upriličiti, ne morate dalje razmišljati jer je to upravo 'Sweet Diamond Pink Pepper'. Bugarska ruža i ljiljan zaslužni su za 'sugar', sandalovina i bergamot savršeno reprezentiraju 'spice', a elegantna i razigrana bočica može se opisati kao 'nice'. Ovaj parfem možeš pronaći u Sephori po cijeni od 138 dolara što iznosi oko 897 kuna.

2. Fenty - Eau de Parfum

S obzirom na to da je Fenty kozmetička tvrtka u vlasništvu popularne pjevačice Rihanne, ovaj parfem odražava njene najdraže mirisne note. Tako u njemu možemo namirisati note magnolije, mošusa, borovnice, mandarine i još mnogo njih. Ovaj parfem iznimno je sexy i možete biti sigurni da ćete s njime biti prilično dobro zapamćeni. Cijena ovog parfema iznosi 130 dolara što je oko 850 kuna.

3. Valentino - Voce Viva Intensa

Ovaj parfem sačinjavaju flertne note burbon vanilije, bergamota, jasmina, cvijeta naranče i mnogih drugih. Ako se želiš osjećati kao glavni lik u nekoj božićnoj romansi, Voce Viva je tvoj glavni saveznik. Cijena ovog parfema iznosi 75 dolara što je oko 480 kuna. 

4. Zara - Rose Gourmand

Zara je već odavno poznata po svojim odličnim, a iznimno pristupačnim parfemima i stoga ne čudi da ondje za sebe možeš pronaći i svoj idealni zimski parfem. Jedan od onih kojeg apsolutno svi hvale je i slatkasti 'Rose Gourmand' s prilično jakim drvenastim notama s kojim nikada nećeš proći nezamijećeno. Cijena ovog parfema iznosi 26 dolara što je oko 170 kuna.

5. Killian - Rolling in Love

Iako bi mnogi ovaj parfem, zbog njegove bočice, namijenili za Valentinovo, njegove su mirisne note ipak stvorene za 'cosy' zimu i kućna druženja. Gornje note ovog parfema mirišu na bademovo mlijeko, njegovo 'srce' čine mirisi irisa, a bazu sačinjava mošus. Cijena 'Rolling in Love' iznosi 240 dolara što je oko 1500 kuna.

6. Lancôme - Idôle

Ovaj parfem kreirale su tri žene kojima je muza bila pjevačica i glumica Zendaya koja ga je kasnije i proslavila. S notama bergamota, kruške, turske ruže, bijelog mošusa i vanilije, ovaj parfem slavi sve snažne žene i potiče ih da same sebi budu najveći idol. Cijena ovog parfema iznosi 88 dolara što je oko 550 kuna.

7. Yves Saint Laurent - Libre

Ovaj parfem na najbolji način kombinira mirisne note francuske lavande i marokanskog narančinog cvijeta dok ga dodatak mošusa čini prilično odvažnim. Baš kao i svakoga tko odluči nositi ovaj parfem. Njegova cijena iznosi 132 dolara što je oko 830 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Profumi (@profumi.mv)

8. Giorgio Armani - Light di Gioia

Ako voliš šampanjac, ovaj je parfem savršen za tebe. Sa svojim mirisnim notama bergamota, jasmina i gardenije u kombinaciji s bijelim mošusom i drvenastim notama ovaj parfem odaje počast naboljim svjetskim šampanjcima. S obzirom na sve to, mislimo da ne postoji idealniji parfem za novogodišnju noć. Njegova cijena iznosi 58 dolara što je oko 370 kuna.

9. Dior - J'adore

Jedan od onih parfema koji su apsolutno savršeni za novogodišnju noć, zasigurno je i Diorov J'adore koji sa svojim laganim cvjetnim notama daje dozu misterioznosti svakome tko ga nosi na sebi. Njegova cijena je 82 dolara što iznosi oko 520 kuna.

10. Giorgio Armani - Si Passione

Kada bi nam netko rekao da u svijetu parfema trebamo pronaći ekvivalent crvenom ružu u makeupu, onda bi to zasigurno bio 'Si Passione'. Svjež, slatkast, odvažan... Ako nosiš ovaj parfem, apsolutno svi će se okretati za tobom. Njegova cijena iznosi 74 dolara što je oko 460 kuna.

Koji parfem ti biraš?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?