Fancy a. f. 18197 pregleda 01. prosinca 2021.

Ovo su najljepše blagdanske manikure ove godine

allnailss._/bethy.nailed.it/instagram

Trend prilagođavanja manikura razdoblju u kojemu se nalazimo već je odavno uzeo maha pa smo zato za tebe pronašli deset najljepiših koje svakako moraš isfurati već ove zime - pogotovo za blagdane

Već smo zagazili u prosinac što znači samo jedno - Božić je iza ugla i pravo je vrijeme da svoje manikure prilagodimo razdoblju u kojemu se nalazimo i blagdanima koji nam se bliže. Ako se slažeš s nama, ali ti nedostaje inspiracije, ne brini jer smo za tebe 'pročešljali' Her i Bustle i pronašli najljepše manikure za ovo najljepše doba godine.

1. Šljokice i pahuljice

Postoji li nešto što nas više asocira na zimu nego pahuljice? Paa, mi mislimo da baš i ne. Stoga, ovaj motiv je idealan za zimsku atmosferu na tvojim noktima. Još ako mu dodaš šljokice... Zimskoj idili na noktima nema kraja.

2. Hrabra ružičasta

I ova manikura uključuje šljokice, ali one ružičaste i idealna je za doček Nove godine. S ovom manikurom ćeš zablistati na svakom plesnom podiju!

3. Vesela crna

Ako toliko voliš crnu manikuru da je se ne želiš odreći niti za praznike, samo joj dodaj šljokice et voila - spremna si za svaki božićni i novogodišnji party!

4. 'Candy cane' manikura

Slatkiš koji nas neodoljivo podsjeća na Božić zasigurno je popularni 'candy cane'. S obzirom na to, nema smisla da tijekom praznika tvoje nokte ne krasi slatki (u svakom smislu te riječi) uzorak ovih bombona. 

5. Gingerbread man

Kada smo već kod božićnih slatkiša, nikako ne smijemo zaboraviti i omiljenog gingerbread mana....

6. Zlatne šljokice

Mislimo da ovdje nije potrebno ništa nadodati...

7. Odvažna crvena 

Mislimo da ni za crvenu nije potrebno ništa previše dodati, jer ova boja je takav klasik da s njom jednostavno nikada ne možeš pogriješiti.

8. Francuska manikura u šljokicama

Šljokice, šljokice i još šljokica! Obična francuska manikura s bijelim vrhovima noktiju totalno je out i smatramo da ih trebaju zamijeniti šljokice, jer samo one mogu naglasiti čaroliju blagdana koji nam se približavaju.

9. Djed Mraz na noktima

Bez čega ne može proći niti jedan Božić? Bez Djeda Mraza, naravno! Zato smatramo da je vrlo važno i njega uključiti u svoju zimsku manikuru. Možda zbog toga dobijemo koji poklon više.

10. Različiti uzorci

Jedan od najnovijih trendova u svijetu manikura je upravo onaj na kojemu nekoliko noktiju ima različit uzorak od ostalih i on se popularno zove 'tip and mix', piše Her. Ovaj trend možeš izvesti tako što ćeš na dva ili tri nokta staviti uzorak francuske manikure dok će ostali nokti biti u potpunosti nalakirani. 

Tko jedva čeka termin za iduću manikuru?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?