Fancy a. f. 3026 pregleda 16. siječnja 2022.

Ovo su trendovi u uređenju interijera za 2022. godinu

hejmelig/domek_nad_morzem/instagram

Nova godina za mnoge označava neke promjene u starom načinu života, ali i u prostoru u kojemu žive. Ako i vi pripadate toj skupini, nastavite čitati jer vam u nastavku donosimo nekoliko trendova i ideja za uređenje prostora koji će biti, ili već jesu IN u 2022. godini

S obzirom na to da ulazak u novu godinu za mnoge označava neke nove početke i promjene u starom načinu života, sigurni smo da će se te promjene odraziti i na uređenje interijera u mnogim domovima. Najvažnija stavka prilikom promjene izgleda naših domova zasigurno su boje zidova, namještaja, zavjesa... 

Kako piše Her, baš kao i godinu prije, i 2022. će obilježiti bijele i sive nijanse, ali ovoga puta one će imati toplije podtonove i na taj će način našim domovima dati ugodniju i 'cozy' atmosferu. 

Osjećaj topline u prostoru dat će i detalji u zlatnoj boji, ali i namještaj, jastučići ili zavjese u tamnijim nijansama smeđe kao, što je nijansa kestena. 

Ali, ako su vam već dosadile bijele i sive nijanse te u svoj dom ipak želite unijeti dašak neke druge, malo življe boje, savjetujemo vam da se odlučite na tirkizne nijanse kojima možete transformirati svoje zidove ili ih suptilnije dodati u prostor tepihom, zavjesama ili ukrasima. 

I tirkizna se, baš kao i bijela i siva, odlično slaže sa zlatnom bojom pa ju zaista smatramo idealnom, ako u svoj dom želite unijeti dašak luksuza. 

Koji od ovih trendova u uređenju interijera se vama najviše sviđa? 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?