Fancy a. f. 745 pregleda 08. studenoga 2022.

Party avion je mjesto za najposebnije proslave ikad!

party avion

Ako želite proslaviti rođendan, godišnjicu ili neki drugi važan događaj, ili si jednostavno želite pružiti vikend i iskustvo iz snova, bacite oko na Party avion koji će svaku vašu proslavu podići na razinu više!

Zamislite da možete organizirati djevojačku zabavu, proslavu rođendana, momačku, godišnjicu ili kakvu god već zabavu možete zamisliti - u avionu!?

E pa, zapravo, možete! Party avion u Stubičkim Toplicama nudi vam upravo to nezaboravno iskustvo, na prekrasnoj lokaciji i s hrpom super zabavnih momenata koji će svaku vašu proslavu dignuti na nivo više!

Unutar aviona nalaze se stolni tenis, biljar, stolni nogomet i PlayStation 4 Pro, dostupan je i WiFi u svakom trenutku. Izvan aviona nalazi se igralište s umjetnom travom za nogač, bazen, trampolin te mini autići i mini motorići, za tate je vani i roštilj, a onda se mame mogu prepustiti uživanciji i odmoru dok oni spremaju ručak.

Odnedavno je u party avionu dostupno i još nešto jako cool - simulator leta! 

Ako se želite na nekoliko trenutaka osjećati kao pilot u avionu možete isprobati simulator leta i uz pomoć VR naočala se 'dignuti u visine' te pokušati, barem virtualno, upravljati letjelicom. Kako cool, zar ne!?

Bilo da se odlučite na proslavu nekog posebnog događaja u party avionu s ekipom ili na chill dan ili večer s obitelji, klincima ili boljom polovicom, cijene za ovo nezaboravno iskustvo su stvarno odlične. Sve informacije možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici, a onda možete bookirati dan ili vikend za najnezaboravnije iskustvo ikad!

Tvoja reakcija?