Fancy a. f. 1254 pregleda 06. kolovoza 2018.

Pet najbolnijih mjesta na tijelu za tetovažu

layz_yt@instagram

Ova mjesta jednostavno želiš izbjegavati.

Tetoviranje nije tako bezbolno kako se čini. Ipak, Cosmopolitan.com donosi popis najbolnijih mjesta na tijelu na kojima ti tetovaža neće predstavljati nikakvo iskustvo. 

1. Rebra. Jedno od najbolnijih mjesta za tetovažu svakako su rebra. Koža na rebrima veoma je tanka, pa imaš osjećaj da tetoviraš kost, a ne kožu. Ipak, tetovaže na rebrima jednostavno su neodoljive, pogotovo u ovim ljetnim danima kada ih obožavamo. 

2. Lice i glava. Osim što je super bolno mjesto, mane tetovaža na licu i glavi svakako su vidljivost i bol. Naime, osim što cijelo vrijeme možeš vidjeti iglu koja ti buši kožu, najveća mana ovih tetovaža je velika glasnoća prilikom tetoviranja. Ono, doslovno čuješ sve. 

 

Thanks for trusting me with this @tattooandrewrva

A post shared by BULLET TOOTH TONY aka TONYYAYO (@tony_nos) on

3. Prsti.  Mnogi tattoo saloni odbijaju raditi tetovaže na prstima, prvo zbog toga što su ruke dio tijela koji definitivno puno koristimo, pogotovo peremo, pa tetovaže s prstiju vrlo često izblijede nakon nekoliko godina. Također, prsti imaju izrazito tanku kožu te su izrazito osjetljivi. 

4. Prsa. Izrazito osjetljivo područje zbog kosti koju spaja lijevo i desno rebro nije baš pogodno za tetoviranje. No, s druge strane kada pogledamo kako Zayn izgleda savršeno sa svojim tetovažama odmah ih i mi poželimo imati.   

5. Leđa i vrat. Leđa, kao i sam vrat pun je sitnih živaca koje tetoviranje na ovim područjima nikako ne olakšava. Zapravo, tamo je koža toliko tanka da ćeš imati osjećaš kao da ti netko tetovira mozak, a ne leđa. Ali sve za ljepotu!

 

Dark moth 수고많았다 🔥 @crazy_jason_ta2

A post shared by Swan Tattoo (@swan_tattooer) on

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve