Fancy a. f. 898 pregleda 27. veljače 2018.

Planiraš postati plavuša? Na ovo moraš paziti

glennblau

Svi smo čuli da se plavuše bolje zabavljaju. Ok, to tvrde plavuše, ali vrijedi pokušati, zar ne? Naravno uz par isprobanih savjeta...

Na sam spomen plavuša, većini cura na pamet padne gomila blajha i platinasta Kim Kardashian. No, to ne stoji svima. Da i ne spominjemo koju to predanost i održavanje zahtjeva. Upravo zato je najbolje dobro pogledati svoje lice i na temelju tena odabrati nijansu koja će vam najbolje laskati.

Postoje razni načini na koje možeš saznati podton kože, predlažemo najjednostavniji i najbrži. Okreni dlan prema licu te pogledaj koje su boje vene. Ako su zelenkaste, toplog si podtona. Ako su ljubičasto-plave, imaš hladan podton. Ako se ne možeš odlučiti jer su preslične, vjerojatno imaš neutralni podton kože i baš imaš sreće jer će ti gotovo svaka boja kose pristajati.Pepeljasto plava, uključujući platinastu, boju šampanjaca, srebrnu te hladno plavu, odlično izgledaju na ženama s hladnijim i crvenim podtonovima.

Ako imate svijetlu kožu s plavkastim podtonovima, plave nijanse meda, karamele i zlata bit će odličan izbor za tebe.

Boje meda i karamele isto su odličan izbor za žene mediteranskog i neutralnog tipa kože.

 

❥ K I S S E S ❥

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ne bih ja skroz u plavu, ne da se to meni farbat svako malo lalala zato bih balayage 😜
  • leoni98

    Meni je ova platinasto plava bijela siva - vrh!! Sve se to da održavati full lako!