Fancy a. f. 300 pregleda 01. ožujka 2023.

Pokaži makeup i nail design vještine i osvoji top nagrade!

promo

Hey make up fanovi i beauty entuzijasti! Imamo super vijesti za vas!

Volite li se izraziti maštovitim makeup lookovima? Jeste li ste spremni da se izborite za titulu make up majstora? Onda je Profokusovo makeup natjecanje inspirirano hitom Wednesday upravo za vas!

Makeup beauty natjecanje

 | Autor: promo promo

Pozivamo sve make up početnike i entuzijaste da se prijave za naše natjecanje na Beauty & Hair EXPO-u na Zagrebačkom Velesajmu 10. ožujka i pokažu svoje majstorske sposobnosti u stvaranju dark teme iz istoimene serije.

Ovo je vaša prilika da izrazite svoje umjetničke talente i stvorite najbolji make-up look mračnih nijansi. Naši će stručni žiri birati najbolje lookove i nagraditi najbolje sudionike. Pridružite nam se na Beauty & Hair  EXPO na Zagrebačkom Velesajmu 10. ožujka i pokažite što sve možete!

Natjecanje u nail designu

 | Autor: promo promo

Sretni smo što vam također možemo predstaviti jedinstveno natjecanje dizajna noktiju koje će se održati 10. ožujka na Beauty & Hair Expu na Zagrebačkom Velesajmu. Pozivamo sve mlade entuzijaste, srednjoškolce i početnike da se prijave na ovo nezaboravno natjecanje. Inspirirajte se dark stranom Wednesday Addams dizajnirajte svoju unikatnu manikuru i osvojite nevjerojatne nagrade naših sponzora.

Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola i nail design entuzijasti, amateri i početnici. Na natjecanje se ne mogu prijaviti profesionalni  dizajneri noktiju.

Tvoja reakcija?