Fancy a. f. 20 pregleda 08. lipnja 2016.

Postala popularna: Tinejdžerica kopira outfite Taylor Swift

Stil

Pjevačicin stil vječna joj je inspiracija...

Osim savršenog glasa i zaraznog osmijeha, stil odijevanja jedan je od razloga zbog kojeg mnoge tinejdžerice vjerno prate rad Taylor Swift (26).

Jedna od njih je i Nizozemka Lotte Lutjes (18) koja je postala poznata upravo zahvaljujući kopiranju stila popularne pjevačice. Kako piše portal teen Vogue, sve je započelo prije dvije godine kada se Lotte dogovorila s prijateljicama da za Taylorin koncert odjenu kostime inspirirane albumom 'Red'. No, bezuspješno obilazeći trgovine shvatila je kako neće moći pronaći željeni outfit pa ga je odlučila sama sašiti.

 

process part 3 💕

Videozapis objavljuje Lotte (@teatimetay13)

Osim što je pobrala mnoštvo komplimenata, Lotte je otkrila novi hobi s kojim se nikada nije prestala baviti.

- Ovi kostimi pozitivno utječu na moje samopuzdanje. Ne samo zato što izgledam poput Taylor... Jednostavno uživam izrađujući ih - kaže tinejdžerica.

 

Style outfit progress! The front is all done, just gotta do the back now 💀

Fotografiju objavljuje Lotte (@teatimetay13)

S obzirom da svoje radove objavljuje na Instagramu, zapazila ju je i sama Taylor pa je oduševljeno komentirala jednu od objavljenih fotki napisavši kako je pomislila da je uistinu ona na fotografiji. 

 

Naravno, odličan stil nije jedini razlog zbog kojeg ova obožavateljica voli pjevačicu.

- Taylor stoji čvrsto na zemlji i ne dopušta da je drugi zezaju. Njen stav je lekcija koju bi svaki fan trebao usvojiti. Ona me naučila kako da se nosim s osjećajem usamljenosti. - zaključila je.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?