Fancy a. f. 4953 pregleda 30. lipnja 2022.

Pregled ljetne garderobe: Ovo su must-have outfiti!

Bez obzira na to spremate li se za posao, za gala večeru ili romantičnu šetnju, posegnite za elegantnom ženskom košuljom ili bluzom koja će vaš stajling učiniti savršenim

Mogli bismo reći da je ljeto mnogima omiljeno doba godina. Čak i ako niste baš za sunčanje i izležavanje na plaži te nerijetko imate problema s pronalaženjem odgovarajućeg kupaćeg kostima, ne možete poreći brojne mogućnost koje vam stoje na raspolaganju kada je riječi o odjevnim kombinacijama. Trenutno se nose duge lepršave prozračne haljine, zatim mini suknje, elegantna odijela, oversized košulje i tako dalje. Kada je u pitanju planiranje ljetnih outfita, pravila jednostavno ne postoje. Odlučite se za majice i topove svijetlih boja, odaberite ljetnu haljinu s izrezom na leđima ili razmislite o oversized košulji i kratkim traper hlačama.

Kako se nose košulje? 

Svatko od nas sigurno ima barem jednu košulju u svom ormaru. Iako su ih na samim početcima nosili samo muškarci, one se danas smatraju iznimno elegantnim ženskim odjevnim predmetom. Ne mora to uvijek biti klasična uska pripijena košulja koju ćete nositi samo uz sako; zašto ne biste odabirali oversized košulju i nosili je otkopčanu? Ispod košulje odjenite lagani jednobojni top, a vaš mladenački duh dodatno naglasite Tommy Hilfiger trapericama ili kratkim traper hlačama. Košulje su odlična „baza“ za brojne stilove i modne kombinacije te jednako dobro pristaju i na hlače, ali i na suknje. Ako vam košulje i nisu previše drage, uvijek se možete odlučiti za bluze; alternativnu verziju košulja. Na kraju, košulje su odličan odabir za nošenje na kupaći kostim; možete ih nositi zakopčane ili otkopčane, kako vam je ljepše.

 | Autor:

Zašto su bluze mnogim damama omiljeni dio ljetne garderobe?

Brojne pripadnice ljepšeg spola u svom ormaru već imaju spremno nekoliko modela bluza koje će izmjenjivati tijekom toplih ljetnih dana, jer dobro znaju da mogu podići svaku odjevnu kombinaciju. Bluze izrađene od prirodnih materijala poput pamuka, lana ili svile kao stvorene su za vruće mjesece, budući da osiguravaju protok zraka te neće doći do znojenja i osjećaja nelagode koji se često javlja. Za klasični poslovni outfit kombinirajte bluzu s cvjetnim uzorkom i jednobojnu suknju ili se odlučite za bijelu bluzu te lagane hlače ravnog kroja. U posljednje su vrijeme osobito popularne ženske bluze od trapera koje također možete kombinirati sa svim mogućim odjevnim komadima. Karirana bluza s podvrnutim ¾ rukavima idealan je odabir za opuštene prigode kao što su obiteljska ili prijateljska druženja. Ako se spremate za more, onda je takozvana mrežasta bluza vaš idealan odabir; ispod nje odjenite kupaći kostim i za tili čas spremni ste za istraživanje morskih dubina.

 | Autor:

Mi smo  odabrali kombinezone sa širokim nogavicama, a vi?

Ženski kombinezoni dostojna su zamjena za haljinu ili odijelo, a budući da su izrađeni od laganih prozračnih materijala, odličan su odabir za ljeto. Na tržištu su dostupni razni modeli: od onih s kratkim rukavima i nogavicama pa preko modela bez rukava pa sve do kombinezona dugačkih rukava s dugim širokim nogavicama. Posebno nam se svidio elegantni crni kombinezon s V-izrezom koji krasi ukrasni vez. Široke nogavice daju tu posebnu dozu elegancije, dok diskretna vezica oko struka osigurava savršeno pristajanje svakoj figuri. Svoj ljetni outfit upotpunite elegantnom torbom. Ne ustručavajte se pretražiti bogatu ponudu, a ako odlučite kupiti ženske torbe na Answear webshopu, sigurno nećete pogriješiti.

Tvoja reakcija?