Fancy a. f. 22 pregleda 28. srpnja 2016.

Prepoznajte ženskaroša: Što njegove kupaće gaćice govore o njemu?

Dečko na plaži
Dreamstime

Djetinjasti uzorci, humoristični print il pak jednobojne tamne hlačice?

One s uzorkom, s humorističnom porukom ili pak jednobojne? Ako su jednobojne, odabire li tamne ili pak svijetle? Sve to, drage naše dame, biste se mogli zapitati idući put kad vidite zgodnog frajera na plaži. 

Naime, upravo njegove kupaće gaćice otkrit će vam jako puno o njegovom karakteru!

Pa počnimo...

Hlačice u tamnoj boji

Ovaj tip možda izgleda odlično ali budi sigurna da nije naročito odvažan! Tradicionalan, kontroverzan, ni malo spontan, ali možete biti sigurne da je pouzdan i odan te da ćete se na njega uvijek moći osloniti. Zato, ako tražite svoju 'sigurnu luku' a ne uzbudljivu avanturu, ovaj je frajer pravi za vas!

Tropski uzorak

Njega baš briga za sve! U ovakvim izdanjima najčešće ćete vidjeti frajere koji se doimaju kao da ne nemaju nikakvih briga na pameti. Njegova misao vodilja je: Želim se ludo zabaviti!

Pripijene hlačice

Hm, ovaj dečko očigledno jako voli samog sebe i oduševljen je svojim izgledom. Ako dane ne provodi u teretani i trudi se obratiti pozprnost i na druge ljude kao na samog sebe, ovaj je frajer pun pogodak...

Bokserice neon boja

Baš kao što je iznenađujuće vidjeti frajere u ovakvim izdanjima, i veza s njim će biti puna iznenađenja. Spontan je i humorističan. Odličan odabir!preporučujemo!

Djetinjasti uzorci

Privlače te zabavni dečki u kojima još uvijek živi dijete? No, budite spremne da se njemu baš i ne daju donositi bitne odluke...

Hlačice u "ženskim" bojama

Ako su njegov izbor hlačice u rozoj ili lila boji, bez brige, ne mora to odmah značiti da je gay. Kako ističe Cosmopiltan, on samo voli privlačiti pozornost. Postoji velika vjerojatnost da ste naletjeli na egocentrika koji sva svjetla reflektora želi usmjerena isključivo na sebe!

 

 Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?