Fancy a. f. 4229 pregleda 05. travnja 2018.

Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke!

JoomBoos, Pixell, Canva
Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET Prije i poslije: Kako izgledaju zvijezde bez šminke! PET

Ako misliš da zvijezde koje toliko obožavaš se bude kao ljepotice - e pa varaš se!

Sve su to cure od krvi i mesa, otečene ujutro, raščupane kose, imaju i prištiće i podočnjake.. Mi obični smrtnici nemamo tim ljudi koji nas friziraju i šminkaju za "dobro jutro", pa se osjećamo bespomoćno i ljubomorno i na kraju - iskompleksirano!

Srećom, naše zvijezde u posljednje vrijeme propagiraju prirodnu ljepotu pa na svojim profilima objavljuju slike bez šminke.

I hvala im na tome! 

Upravo nam to i treba da se uvjerimo da se ne budimo samo mi kao vještice pred zoru, već i one!

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 

 

 

Tvoja reakcija?