Fancy a. f. 24169 pregleda 03. prosinca 2021.

Prisjetili smo se 10 crtića koji su nam obilježili djetinjstvo

screenshot/youtube

Leteći medvjedići, Casper, Tom i Jerry... Ovo su samo neki od crtića koji su obilježili naše djetinjstvo i koji za čas u nama mogu probuditi nostalgiju za nekim jednostavnijim vremenima

Ako nešto u nama u samo jednom trenutku može probuditi ogromnu nostalgiju, to su zasigurno omiljeni crtići iz našeg djetinjstva. A da bismo vas vratili u neka ljepša i bezbrižnija vremena, odlučili smo 'iskopati' deset crtića koji su na najzabavniji i najljepši mogući način obilježili naše djetinjstvo. 

1. Leteći medvjedići 

Na ovom crtiću o simpatičnim letećim medvjedićima i njihovim zgodama i nezgodama odrasle su mnoge generacije. Svi sigurno s radošću pamte mudrog Platona, medvjediće Dadu, Tinu, Jasminu i Laticu koji su svim snagama nastojali očuvati svoju šumu od neprijatelja Smradca i Smucala te Sliniše i Grozela koji su ju non-stop zagađivali.

2. Banane u pidžami 

"Banane u pidžami niz stube silaze. Banane u pidžami kroz park sad prolaze...", nastavak ove pjesme sigurno znate, a mi imamo neki osjećaj da smo sada u vama probudili priličnu nostalgiju. 

3. Štrumpfovi

Čisto sumnjamo da na svijetu postoji osoba koja ne zna tko su Štrumpfovi i kako se mora ponašati da bi postojala mogućnost da ih ugleda negdje u grmlju... Ako niste sigurni, ponovite gradivo!

4. Tom i Jerry

Najpoznatiji mačak i miš na svijetu zasigurno su upravo Tom i Jerry. Mnoge generacije bile su prikovane uz televizijske ekrane samo kako bi saznale u kakvim avanturama će se naći ovaj dvojac i tko će kome više napakostiti. Naravno, svatko je imao svog favorita i navijao ili za Toma ili za Jerryja.

5. Profesor Baltazar

"Balt, Baltazar, Balt, Baltazar, Baltazaaaar..." Čak i oni koji nisu voljeli školu, obožavali su inovativnog profesora Baltazara i njegovu sposobnost da svaki problem riješi pomoću svog inovativnog stroja. 

6. Popaj

Najomiljeniji mornar svih vremena definitivno je bio Popaj, koji je tisuće i tisuće djece uspio natjerati da jedu špinat kako bi postali snažni baš kao i on!

7. A je to

Najsmotaniji i najnesposobniji duo na sceni crtanih filmova bili su i ostali češki Pat i Mat poznatiji kao 'A je to'. Njihova sposobnost da maksimalno zakompliciraju i najmanji problem uljepšavala je dane svakoga tko je pogledao ovaj crtić, a njegova prepoznatljiva melodija koristi se i dan danas kada netko u našoj blizini pokušava nešto popraviti ili riješiti neki problem, ali mu baš i ne ide. 

8. Nogalo 

Iako bi svakoga apsolutno izbezumila situacija da su mu noge i glava jednakog oblika, kod simpatičnog Nogala to nam nije bio problem. Čak štoviše, zbog toga smo ga obožavali i umirali od smijeha svaki puta kada bi hodao na glavi i razmišljao nogama.

9. Casper

Nije tajna da ljudi baš ne vole duhove i čak ih se prilično boje, ali kada je Casper u pitanju svi se možemo složiti da nema umiljatijeg i boljeg duha od njega. Zapravo, Casper je jedini duh zbog kojeg nas nije bilo strah ići spavati.

10. Nick Praskaton

Zeleno karirano odijelo, ista takva kapa i uzrečica 'kombiniram'... Da, govorimo o Nicku Praskatonu, omiljenom detektivu koji nas je iz epizode u epizodu zabavljao svojim istančanim humorom i inovativnim načinima za rješavanje raznih slučajeva. 

Pretpostavljamo da ste sada postali prilično nostalgični, ali ne brinite, jer za svaku nostalgiju ima lijeka. Mi predlažemo da u nedjelju u 11 sati posjetite JoomBoos YouTube kanal i pogledate prvu epizodu animiranog serijala 'Ekskurzija' u kojemu će se vaši omiljeni youtuberi ponovno okupiti u animiranom izdanju, a pridružit će im se i neka nova lica. Stay tuned za mnooogo animirane zabave!

Tko jedva čeka saznati o čemu se tu radi i koja nova lica će nam se pridružiti? Dok čekate epizodu, pogledajte trailer!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?