Fancy a. f. 381 pregleda 09. ožujka 2017.

Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane!

Proljetni nokti
Web
Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane! Proljeće, a na noktima nemir: Manikure idealne za toplije dane!

Pastelne boje zavladale su svijetom manikura, a cvijeće je glavni ukras noktiju

Stiže nam proljeće i vrijeme je da odbaciš zimsko sivilo i okreneš se vedrijim bojama.

Ako želiš biti u trendu nije dovoljno odabrati savršenu odjevnu kombinaciju, već je potrebno pažnju posvetiti i noktima. Njegovani i uredni nokti kruna su svakog modnog stila, a s dolaskom proljeća noktima će vladati nježni, cvjetni uzorciSvjetle, pastelne i vedre boje mame nas iz bočica s lakovima za nokte pa će nijanse ružičaste, svijetlo plave i mint zelene obilježiti ovu sezonu.

Iako mnogi misle kako su šljokice rezervirane isključivo za zimsko blagdansko vrijeme, one se sada prenose i u proljetnu sezonu. Tako će ljubiteljice svjetlucavih noktiju bez imalo straha moći uživati u omiljenim bojama obogaćenim šljokicama svih oblika i boja.

Zaviri u našu fotogaleriju i pronađi inspiraciju, poigraj se bojama, obogati ih cvjetnim uzorkom i uživaj u proljeću!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?